Всі категорії
Додати товар

Ніж кишеньковий grand way 10623

525 грн -26% 390 грн
Опис

Ніж кишеньковий Grand Way 10623 підкуповує своєю практичністю, функціональністю і якісним виконанням. Це яскравий зразок ножа для щоденного носіння, який здатний виконувати безліч функцій в різних сферах.
Клинок туристичного ножа Grand Way 10623 виготовлений з нержавіючої легованої сталі 5Cr15MoV. Такий матеріал актуальний у виготовленні універсальних і туристичних ножів, де застосовуються досить товсті клинки. Збалансований склад і введення легуючих добавок молібдену і ванадію роблять клинок стійким до корозії, міцним і надійним. Твердість сталі дорівнює 55-57 HRC. При цьому сталь має достатню ударну в'язкість, щоб не сколюватися при випадкових ударах. Геометрія клинка поєднує якісний різ, відмінну проникаючу здатність і характеристики. Універсальна рівна заточка зручна при роботі з різними матеріалами. При цьому з ножем можна працювати тривалий час без повторної правки. Щоб працювати з твердими матеріалами і застосувати зусилля є спеціальна ділянка з зазублинами для упору пальцем. Поверхня ножа має обробку чорним Stone Wash. Це створює додатковий захист від корозії і подряпин. До того ж так кишеньковий ніж 10623 виглядає ще більш стильним.
У відкритому положенні клинок кишенькового ножа Гранд Вей 10623 утримується за допомогою потужного механізму Liner Lock. Цей замок надійно запобігає мимовільній зміні положення леза і гарантує безпечну роботу, не боїться забруднень і може регулюватися при необхідності.
Для виготовлення рукояті туристичного ножа 10623 розробники компанії вибрали міцний композитний матеріал G10. Він кріпиться до сталевих пластин за допомогою гвинтових з'єднань. Форма рукояті практична і безпечна - виражена підпальцева виїмка вкупі з упором не дозволяють долоні зісковзувати при роботі. Постійно носити з собою ніж можна, закріпивши його на поясному ремені або екіпіровці за допомогою сталевої кліпси.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
chameleon_ua
chameleon_ua
Супер-продавець
88% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?