Всі категорії
Додати товар

Ніж викидний grand way 1315 (не є холодною зброєю)

785 грн
Опис

Практичний викидний ніж Grand Way 1315 у нашому інтернет магазині доповнить екіпіровку туриста, мисливця, любителя пікніків і активного відпочинку. А стильний витриманий дизайн робить модель прийнятним варіантом для EDC-ножа.
Матеріал для виготовлення клинка туристичного ножа Grand Way 1315 – хромиста сталь 440С. Високий вміст вуглецю, введення молібдену і ванадію в якості легуючих добавок, роблять цей матеріал оптимальним для виготовлення туристичних і універсальних ножів, в яких застосовуються досить товсті ріжучі кромки. А товщина леза в моделі досягає 3,6 мм. З таким ножем можна працювати з самими твердими матеріалами і не боятися поломки. Масивний клинок додатково зміцнює центральний дол. Геометрія клинка проста і практична для виконання різноманітних завдань. Має хорошу проникаючу здатність і може виконувати проколи.
Ріжуча кромка дуже довго підтримує гостроту і не вимагає частої правки. Універсальна плейнова заточка підходить для обробки будь-яких матеріалів і тонкого, точного різання продуктів. Поверхню леза гладко зашлифовано до дзеркального блиску. Ніж кишеньковий Grand Way 1315 вимагає міцного механізму для фіксації і викиду клинка – Button Lock. Простий і практичний замок надійний у використанні і довговічний, прекрасно утримує досить великий клинок.
Рукоять туристичного ножа Гранд Вей 1315 простої форми, зігнута для максимального зіткнення з долонею. Оформлена накладками з темного палісандра. Деревина оброблена антисептиками і гідрофобізаторами для уникнення псування від вологи і шкідників. Накладки кріпляться до сталевої основи гвинтовими з'єднаннями. З боку леза торець деревини захищений від зіткнення з продуктами за допомогою сталевого больстера. В якості додаткової страховки від втрати можна закріпити темляк або страхувальний шнур в темлячному отворі.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
chameleon_ua
chameleon_ua
Супер-продавець
88% виконаних замовлень
Був

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?