Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому
Виробник: Інший виробник
Тип спорядження: Ножі
Кілька примірників у наявності
Сербський кований ніж 17 см із чохлом із натуральної шкіри
ОГЛЯДКА ДЛИНА НІЖУ: 29 см
Довжина леза: 17 см
Ширина леза: 10.4 см
Товщина леза: 5.0 мм
Сталь: Кована високовуглецева сталь
Твердість сталі: 58-59 HRC
Довжина ручки: 12 см
Матеріал руків'я: Африканське, натуральне, міцне та нековзне темне Ебенове дерево + інтегрований сталевий хвостовик + кріплення заклепками
Матеріал чохла: міцний брезент
Вага ножа: 490 грамів
Вага чохла: 70 грамів
Вага ножа з чохлом: 560 грамів
Комплектація: сербський ніж 1 шт., брезентовий чохол 1 шт., точильний камінь 1 шт.
Особливості кованого леза. Застосовується чистий ручний процес високотемпературного кування. Чорне покриття в місцях кування згодом сходить, і в цих місцях можуть проявитися коричневі точки. Це не іржа, це сліди від кольору поготів, які виникають під час загартування металу. Якщо виявляться, не потрібно хвилюватися — нормальне явище. В іншій частині леза використовується ручна технологія тонкого шліфування та полірування, поверхня дуже гладка, і має гарний антикорозійний ефект. Після кожного використання ніж потрібно підтримувати в чистоті та сухості. Нічого складного — просто, після використання, промийте ніж чистою водою і протріть насухо! Якщо ніж не використовується довгий час, на нього можна нанести трохи олії.
Правила використання та догляд за ножами. Перед використанням перший раз обполосніть ніж теплою водою. Не залишайте ніж надовго зануреним у воду, наприклад, у раковині — це шкодить не тільки матеріалу, але й гостроті ножа. Після кожного використання ніж потрібно підтримувати в чистоті та сухості. Нічого складного — просто, після використання, промийте ніж чистою водою і протріть насухо! Мийте ножі вручну за допомогою неабразивних засобів і відразу витирайте насухо (не мийте в посудомийній машині). На ніж із кованої або вуглецевої сталі можна нанести трохи олії, якщо вона не використовується довгий час. Використовуйте кухонні ножі тільки на обробній дошці з дерева, пластику або поліпропілену (скляні дошки здатні затупити будь-яку сталь). Бережіть ніж від агресивних речовин, як-от кислоти/лужки та відкритого вогню. Після використання упродовж певного часу заточіть ніж відповідно до правильного методу заточування, щоб він залишався гострим. Будьте обережні й обережні, щоб не порізатися під час використання, особливо під час нарізання продуктів із кістками (м'ясо, курка тощо). Зберігайте ножі в спеціальному блоці, ящику для ножів, підставці тощо. у недоступному місці для дітей. Слідкуйте, щоб леза ножів не стикаються з іншими металевими предметами. Якщо за ножем розумно доглядати, він слугуватиме вам довгий термін.
Доставка по Україні Новій Поліційній