Всі категорії
Додати товар

Сироватковий протеїн power pro whey protein prof 500 г, полуниця

641 грн
Опис

Продукт Power Pro 100% Whey Protein Proff — це унікальна формула сироваткового протеїну від популярного українського виробника, розроблена із застосуванням інноваційного методу фільтрації сироватки. У результаті виходить високоякісний порошковий продукт, очищений до дрібнодисперсного стану, який легко розчиняється й добре засвоюється. Приємні натуральні смаки полуниці та вишні в шоколаді доповнюють цю ідеальну формулу.

Розумне вживання біоактивної добавки Power Pro 100% Whey Protein Proff дає змогу досягти таких результатів:

Помітного м'язового росту у разі надлишку калорій і збереження м'язів у разі браку харчування.
Зниження неприємних відчуттів від м'язової втоми після інтенсивних навантажень.
Своєчасне поповнення енергетичних запасів організму.
Підвищення витривалості, працездатності та продуктивності.
Прикраса часу, необхідного для фізичного та психологічного відновлення організму.
Зміцнення імунітету, поліпшення роботи серця й судин, нормалізації артеріального тиску, зниження рівня шкідливого холестеролу.
Ефективніша робота всіх внутрішніх органів.
Тривалого відчуття ситості, стабілізації апетиту, запобігання переїданню та появі нескладного голоду.
Продукт Power Pro 100% Whey Protein Proff рекомендується для силових спортсменів, як-от бодибілдери, паверліфтери, кросфітери, а також для людей, які перебувають на етапі схуднення або сушіння, а також для тих, у кого є проблеми з отриманням достатнього кількості білка зі звичайної їжі. Він також корисний для пацієнтів, які відновлюються після деяких порушень харчової поведінки.

В одній порції дієтичної добавки (30 г) з вмістом 110 калорій міститься:

2 г жирів,
1,41 г вуглеводів,
21,6 г білка, включно з 1,3 г амінокислот,
0,42 г натрію,
24 мг травних ферментів бромелайну та папаїну,
підсолоджувач сукралоза, ароматизатор, загусник.
Рекомендується приймати Power Pro 100% Whey Protein Proff по одній порції на день, переважно відразу після тренування, упродовж анаболічного вікна. Для приготування розчину необхідно розмішати 30 г порошку в 250 мл чистої води, соку, фруктового напою, холодного чаю або іншого напою.

Протипоказання: індивідуальна чутливість до компонентів продукту. Не рекомендується використовувати під час вагітності, годування груддю або в осіб віком до 18 років. Перед використанням цього препарату рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Примітка: Продукт не є лікарським засобом.

Умови зберігання: Зберігати контейнер щільно закритим у сухому прохолодному місці, уникаючи прямого впливу нагрівальних пристроїв і сонячних променів. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності вказаний на пакованні. Зовнішній вигляд паковання може бути змінений виробником без попереднього повідомлення.

Стан: Новий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари