Всі категорії
Додати товар

Manor джемпер з біо-кашеміру

688 грн
Опис

Стильний легкий та теплий джемпер жовто-гарячого кольору з ніжного біо-кашеміру від швейцарської компанії модного одягу Manor.
Кашемір - це синонім м'якості і легкості, гарант якості купленого виробу. Кашемір - це ніжність в чистому вигляді. Основою для виробництва кашеміру служить пух, він же підшерсток, вичесаний або вищипаний вручну з волосяного покриву гірської кози.Висока вартість виробів з кашеміру пояснюється не тільки складністю виробництва матеріалу, але і його дивовижними властивостями. По-перше, тканина дуже м'яка і ніжна, але при цьому - міцна і зносостійка. По-друге, вона дуже тонка, майже прозора, але - зберігає тепло. По-третє, кашемір - це натуральна тканина, і вона не викликає неприємних відчуттів при носінні, типу сверблячки й печіння, більш того - є гіпоалергенною. Кашемір підкорив весь світ своєю неперевершеною красою, м'якістю і легкістю.
Кашемір – це синонім якості, ексклюзивності.  Одяг зі 100% кашеміру призначений для успішних людей;  він здатен наголосити на вашому статусі.
Трикотаж середньої щільності (ближче до тонкої), м'який, пухнастий та ніжний. По боках  невеликі розрізи. Спущений рукав.
Розмір XL оверсайз
груди 70-74 см
талія 65-68 см
стегна 66-75 см
рукав (від шиї) 80 см
довжина виробу 66 см
Буде ще багато фірмових речей.  Підписуйтесь!  Майте на увазі, що поки ви додаєте товар у "вибране" хтось його вже купує. І ви можете упустити свій шанс придбати річ, що сподобалася.  Дешевше купувати відразу кілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці.  При купівлі п'яти та більше речей та оплати на карту продавцю одразу – доставка безкоштовна.  Вдалих і приємних покупок!
11.01.24

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Кашемір
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавець
Рівне
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари