Всі категорії
Додати товар

Теплий традиційний ісландський вовняний светр/кардиган на ґудзиках з орнаментом vik...

2300 грн
Опис

Приголомшливий жіночий ісландський светр/джемпер/кардиган/кофта Lopapeysa (Лопапейса) на ґудзиках з орнаментом із натуральної ісландської очищеної вовни від бренда Vik Wool.

Светр із натяжкою можна назвати вінтажним т.к. зараз компанія Vik Wool із виробничою лінією Vikurprjon випускає одяг під брендом Icewear. Ця модель має всі ознаки тільки Vik Wool і Vikurprjon.

Made in Iceland by Vikurprjon. Вироблено в Ісландії компанією Vikurprjon.

З продукцією та прикладами світлин на моделях у подібних светрах можете ознайомитися на сайті Icewear.

Унікальний вовняний кардиган від найкращих ісландських майстрів. Ексклюзивний красивий орнамент у традиційному стилі лопи. Фігурні металеві ґудзики з об'ємним гравіюванням заслуговують на окрему увагу та чудово вписуються й доповнюють загальний дизайн.

Ця модель виробником позиціюється як унісекс.

Інформація з бирки:
Жіночий розмір S
Чоловічий розмір XS
За фактом піде на жіночий М (буде сидіти водночас вільно) і легко на чоловічий S-M

Стан ідеальний

Лопапейса або ісландський светр — це ісландський стиль светра , що виник на початку або всередині 20 століття, у той час, коли імпортстетил старий і більш традиційний ісландський одяг, і люди почали шукати нові способи використання. Рясна вовна. Відтоді дизайн став національним ікоєм ісландською культурною самобутністю.

-Більше про шерсть
Як порода ісландські вівці унікальні — чистота породи була захищена століттями ізоляції та повної відсутності контактів з іншими. Точно так само шерсть, яку вони виробляють, не має аналогів ніде. Ісландська вовна, створена упродовж 1100 років впливу субарктичного клімату, має характерне поєднання внутрішніх і зовнішніх волокон. Зовнішні волокна довгі, блискучі, міцні та водостійкі, а внутрішні тонкі, м'які та ізолювальні, що забезпечують високу стійкість до холоду. Ще однією яскравою характеристикою ісландських овець є їх природні кольори: чорний, сірий і коричневий, а також звичайний білий. Разом вони створюють характерний вигляд ісландського трикотажу, одним із найвідоміших прикладів якого є лопі.

-Більше про бренд

Зігрійтеся з ісландським одягом Icewear/Vik Wool

Vik Wool має давню традицію виробництва вовняних виробів, починаючи з маленької вовняної в'язальній фабрики на початку 1970-х років. Традиційний спосіб роботи з пряжею дав їм чудове знання норвезьких, скандинавських і взагалі скандинавських композицій. Скандинавські пуловери та ковдри з автентичними візерунками займають велике місце в Ісландській культурі. Кожен має зв'язану вручну «лопапейсу» або хоча б теплі вовняні шкарпетки, рукавички, шапки або інші зимові аксесуари. Ісландські вівці виробляють цю гарну шерсть, що має природні колірні варіації й спочатку два типи хутра; «tog» і « ⁇ el», що робить вовняне волокно природно водостійким і теплим. Ці подвійні шари в поєднанні з трикотажним одягом забезпечують такий самий захист для людського тіла навіть у дощ або сніг.

Ми й далі використовуємо ці класичні скандинавські візерунки для створення красиво оформлених предметів зовнішнього шару, а також аксесуарів зі змішаної вовни, як-от рукавиці та шапки. Одягу зшивають, в'язують спицями або гачком із крученої або неповторної пряжі для додаткової товщини. Через стільки років зараз ми володіємо понад 20 магазинами та декількома трикотажними та швейними підприємствами. Одяг для льоду відповідає суворому ісландському клімату, який вимагає вітро- та водостійкого верхнього одягу. Через полярне коло погодні умови на острові можуть бути суворими. Ісландські чоловіки, жінки та діти вибирають справжній вовняний одяг, щоб зігрітися. Поєднуйте зимовий джемпер із верхнім одягом, як-от вітровка або навіть парка, будьте впевнені вам буде жарко навіть Рейк'явику.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
Матеріал:
Вовна

Схожі товари