Всі категорії
Додати товар

Комфортний високоякісний вовняний кардиган французького бренду blanche.

369 грн
Опис

Комфортний високоякісний вовняний кардиган французького бренду Blanche.
Подовжений кардиган лаконічного крою зробить весняний образ цікавішим і зігріє у прохолодну погоду, а ніжний сірий колір підкреслить жіночність. Рукави кардигана оброблені дуже широкою трикотажною гумкою, яка не тільки цікаво виглядає, але й утримує їх в потрібному місці. Кардиган не декоративній застібці.
Виріб виконаний із якісної 100% lambswool.Lambswool - це найякісніша, найтепліша, найм'якша і досить тонка овеча вовна. Точніше навіть не шерсть, а підшерстя молодого ягняти. Молодих ягнят у віці приблизно 7 місяців вперше стрижуть. І саме цю першу стрижку овечу вовну називають Lambswool . Чим же вона така гарна? Кожне волоконце підшерстя має тонкі і дуже м'які кінці, що загинаються в завиток. Тому шерсть молодих ягнят саме першої стрижки дуже м'яка, дуже пружна, гладка, не колеться і не дратує шкіру. І цю чудову за своїми показниками овечу шерсть використовують у Шотландії.
Кардиган м'яко обігрує фігуру і служить чудовим доповненням до блуз і гольфів.

Розмір вказаний XXL, але краще орієнтуватися за вимірами.
-довжина 94
-плечі 40
-пог 48
-пот 43
-поб 50
-рукав 64

Склад:
100% lambswool

La Reine Blanche (Ла Рейн Бланш) - це французький бренд, який займається виробництвом та випуском модного одягу для жінок. Сьогодні його продукція користується чималою популярністю в багатьох країнах світу завдяки високій якості, оригінальному стилю, практичності, надійності та довговічності. Назва цієї марки теж була обрана далеко не випадково. У перекладі воно означає «Королева Бланш».
Вироби цього бренду адресовані в першу чергу тим дівчатам, для яких важлива елегантність, комфорт і стиль. Такі дівчата впевнені у собі, життєрадісні, перспективні, наполегливі, але водночас ніжні. Основна вікова категорія – 25-30 років.
Для пошиття виробники застосовують лише якісні матеріали та тканини, які забезпечують довговічність, комфорт, надійність та практичність речей. Бренд La Reine Blanche завжди дуже суворо контролює кожен етап виробництва виробів, щоб постійно бути впевненими у тому, що покупці не будуть розчаровані придбанням фірмових товарів.
Усі тканини – натуральні. Найчастіше використовуються такі: бавовна, льон, шовк, шерсть, ангора та ін. Дизайнери створюють дуже гармонійні поєднання із французького стилю, фірмового стилю, побажань клієнток. Всі ці елементи переплітаються із дивовижними варіантами крою та красивими силуетами. Для оформлення дизайнери використовують різні матеріали та декоративні елементи високої якості.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 40/L/48
Матеріал:
Вовна
Сезон:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?