Всі категорії
Додати товар

Ультрастильний кардиган на запах marks and spencer. лімітована колекція.

500 грн
Опис

Ультрастильний кардиган на запах шляхетного чорного кольору від відомого британського бренду Marks and Spencer, лімітована колекція.
Преміальна якість тканини 39 % віскози 19% вовни 17% ангори. тканина міцна та щільна. Дуже м'який та приємний на дотик. Відчувається як невагома м'якенька хмаринка. В міру пишний зразок ідеально облягає фігуру та акцентує найкращі сторони зовнішності. В'яжуть вироби спицями із матеріалів змішаного складу – вовни, ангори. Додавання синтетичних ниток забезпечує відмінну посадку та довговічність в'язаних зразків.
Кардиган на запах. Жакети із запахом без гудзиків та блискавки легко регулюють обсяг талії та стегон, і в цьому полягає їхня головна перевага. Плавність ліній, лаконічність, м'якість – основні риси виробу. Елегантно, стильно виглядає в'язаний кардиган із запахом, який не лише захищає від холоду, а й демонструє жіночу красу та грацію. Особливою властивістю речей на запаху є їхня універсальність. Худеньким дівчатам вироби додадуть жіночність та пишність. Можливість запахнути виріб створює зручність та додає легкість жіночому образу. Можна носити кардиган із запахом у будь-яку пору року. Для різних подій та заходів підійде практичний виріб із великими можливостями. Школярки, студентки, офісні працівниці із задоволенням застосовують зразки із запахом. Це чудовий повсякденний або прогулянковий варіант, елемент святкової цибулі, практичний робочий варіант та зручна річ для заміського відпочинку.
Підійде на фігуру розміру M або 38-40 EU.

Чудовий стан, без дефектів
Розміри:
плечі 40 см
довжина рукава 70 см
ширина рукава 9 см
груди 50 (100) см
"резинка" на рукавах 20 см
довжина 60 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Віскоза Вовна Ангора
Принт:
Без принту

Схожі товари