Всі категорії
Додати товар

Елегантний вовняний кардиган у смужку відомого шведського бренду h&m

292 грн
Опис

Елегантний вовняний кардиган у смужку відомого шведського бренду H&M.
Модель із застібкою на гудзики, двома накладними кишенями з ґудзиком. Низ виробу, манжети на широкій резинці. Рукав реглан.Кардиган виконаний з натуральної, високоякісної вовни ягняти з додаванням нейлону, не обтяжений додатковими прикрасами.
Такий якісний базовий кардиган – це обов'язковий елемент у вашому гардеробі.

Розмір М.
-довжина 60
-пог 52
-рукав від горловини 73

Склад:
80% вовна ягняти
20% нейлон

H&M - відомий шведський бренд, який виробляє одяг, взуття, білизну, косметику, аксесуари в невисокому ціновому сегменті. Над колекціями бренду H&M працюють креативні дизайнери, а у виробництві використовуються сучасні технології.
Сьогодні H&M - це найбільша мережа в Європі. Її покупці – це молоді люди, які хочуть недорого та стильно одягатися, виглядати на всі 100% та з кожною новою колекцією змінювати свій образ.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бузковий
  • Сірий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Нейлон Вовна
Принт:

Схожі товари