Всі категорії
Додати товар

Комфортний в'язаний меланжевий кардиган бренду з данії vero moda

248 грн
Опис

Комфортний в'язаний меланжевий кардиган бренду з Данії Vero Moda.
Жіночий кардиган Vero Moda виконаний з м'якого трикотажу в сірій гамі. Модель має вільний фасон та об'ємний відкладний комір. Деталі: занижена лінія плечей, довгі рукави на манжетах, без застібки.Виконаний з комфортної в використанні акрилової пряжі з невеликим вмістом бавовни.
Такий кардиган ідеально підходить на зміну сезонів. Найприємніший склад пряжі подарує Вам величезне задоволення від його носіння. Відмінна якість та чудовий зовнішній вигляд.

Розмір М.
-довжина 70
-пог 51
-рукав від горловини 77

Склад:
80% акрил
20% бавовна

Vero Moda - одна з найвідоміших марок високоякісного жіночого одягу в Європі. Vero Moda займає сильні позиції на ринку модного одягу та продовжує розвивати свій стиль для жінок, які цінують свободу вибору та індивідуальність. Принцип роботи Vero Moda – універсальність, помножена на індивідуальність.Щорічно компанія витрачає сотні тисяч доларів на дослідження та покращення якості виробів, тому одяг Vero Moda служить не один, а кілька сезонів.На сьогоднішній день компанія Vero Moda представлена в 30 країнах і має понад 700 фірмових магазинів, а про кількість шанувальників цього бренду і говорити безглуздо, тому що їх мільйони.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Акрил Бавовна
Сезон:

Схожі товари