Всі категорії
Додати товар

Sportalm романтичний кардиган

850 грн
Опис

Романтичний кардиган від популярного австрійського бренду Sportalm, який вважається найкращим брендом з виробництва елітного спортивного та гірськолижного одягу класу люкс.  Ексклюзивні  речі від бренду Sportalm відносяться до дорогих статусних речей, які створюють відомі дизайнери.  Компанія Sportalm спеціально замовляє біо-бавовну для виробництва одягу, також використовується натуральне пісцове хутро.  Окрасою багатьох моделей є вишивка, стильні принти, дорога фурнітура, елементи декору та інші чудові аксесуари.  Бренд став законодавцем спортивної моди.
Кардиган  виготовлено з якісного бавовняного трикотажу середньої щільності (не тонкий). Застібка-планка на металеві ґудзики, інкрустовані стразами, розташована спереду по центру. Орнамент трикотажу стилізований під вишивку. Всі краї виробу оздоблені декоративними фестонами. Бірки зрізані. В розмірі орієнтуйтесь по замірах.
груди 52-54 см
талія 48-50 см
стегна 56-60 см
рукав 62,5 см
довжина виробу 53-58 см (перед довший)
плечі 42,5-47 см
Буде ще багато фірмових речей.  Підписуйтесь!
Майте на увазі, що поки ви додаєте товар в ''обране'', хтось його вже купує. І ви можете втратити свій шанс придбати річ, що сподобалася.
Дешевше купувати відразу кілька речей-таким чином ви заощаджуєте на доставці.
При купівлі п'яти і більше речей та оплаті на карту продавцю відразу - доставка безкоштовна.
Вдалих і приємних покупок!
29.03.24

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Синій
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Трикотаж Бавовна
Принт:
З квітковим принтом
Продавець
tatya...
tatyana.nagula
Супер-продавець
Рівне
91% виконаних замовлень
Була

Схожі товари