Всі категорії
Додати товар

Неймовірне якісне пончо з 100% merinо wool відомої французької марки camaïeu

399 грн
Опис

Неймовірне якісне пончо з 100% merinо wool відомої французької марки Camaïeu.
Стильне пончо без застібки доповнене високим коміром з відворотом.Модель пошита з тканини складом 100% вовни мериноса, що робить виріб натуральним та приємним до тіла.
Мериносова пряжа – це пряжа, яку отримують з вовни спеціально виведених тонкорунних овець, породи меринос, що мають особливо тонку вовну. Меринос порода овець, яку розводять у горах Австралії та Нової Зеландії З усіх видів овечої вовни найтонше волосся має саме шерсть мериноса. Речі з мериносової вовни можна вважати найбільш теплими. Пряжа з шерсті мериноса м'яка, еластична, шовковиста на дотик, дуже комфортна, вона відмінно гріє і дихає.Мериносова пряжа – популярна, улюблена та відома по всьому світу. Вовна мериноса, дорожча багатьох видів вовни, оскільки має чудову якість, властивості, які йому притаманні, просто безцінні:
1. В одязі з мериносової пряжі зберігається оптимальний мікроклімат – самостійно регулюється процес теплообміну
2. Має антибактеріальні властивості, тому що містить ланолін і не викликає алергію
3. Легкість та висока міцність, еластичність, підвищена пружність, речі з мериносу довго служать, практично не зношуються.
4. І просто неймовірна властивість – пряжа відштовхує бруд та неприємні запахи, що довго зберігає чистоту. Тому вироби із мериносової пряжі не вимагають частого прання.

Пончо є самостійним елементом одягу та здатне замінити навіть легку демісезонну куртку. Але на відміну від останньої, виглядає нетривіально, свіжо та яскраво.Дивовижна якість та чудовий зовнішній вигляд!

Розмір М(оверсайз).
-довжина 67

Склад:
100% вовна мериноса

Camaïeu – французький бренд жіночого одягу та аксесуарів для повсякденного життя, а також для урочистих випадків. Основний упор дизайнерами робиться на елегантність і жіночність. Багато речей, прикрашених бісером і вишивкою. Колірна гамма, в якій виконано одяг – це фіолетовий, синій, блакитний, рожевий колір. Торгова марка Camaieu оновлює свої колекції кожні 2 місяці. Також серед творінь дизайнерів можна знайти і вироби в стилі мілітарі, або ж в етнічному стилі.
Торгова марка Camaieu займається трьома основними лініями. Перша лінія - жіночий одяг у стилі casual, який знадобиться щодня. Моделі цієї лінії наповнені незвичайними деталями, а також відповідають загальному напрямку стилю бренду. Другу лінію займає одяг для спорту, звичайно, не для професійного. Виготовлено такий одяг з м'якої тканини, виконаний у комфортному крої, призначений для активного відпочинку, відпочинку за містом. У колекцію третьої лінії входить елегантний одяг, необхідний в основному для урочистостей та свят. Серед такого одягу можна відзначити вечірні сукні, ошатні спідниці та блузи.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Категорії:
Матеріал:
Вовна

Схожі товари