Всі категорії
Додати товар

Ідеальний високоякісний 100% вовняний пуловер відомої марки із сша callaway

319 грн
Опис

Ідеальний високоякісний 100% вовняний пуловер відомої марки із США Callaway. Стан нової речі, сток.
Модель злегка приталеного фасону, низ виробу, манжети на широкій еластичній гумці. Не глибокий V-подібний виріз підкреслить лінію шиї.Прикрашений логотипом бренду на грудях та назвою бренду на рукаві.
Модель з теплої натуральної пряжі на основі мериносової вовни.Меріносова пряжа – це пряжа, яку отримують з вовни спеціально виведених тонкорунних овець, породи меринос, що мають особливо тонку вовну. Меринос порода овець, яку розводять у горах Австралії та Нової Зеландії.З усіх видів овечої вовни найтоншим волоссям має саме шерсть мериноса. Речі з мериносової вовни можна вважати найбільш теплими. Пряжа з шерсті мериноса м'яка, еластична, шовковиста на дотик, дуже комфортна, вона відмінно гріє і дихає.
Такий пуловер завжди на піку популярності і вважається універсальною річчю.

Розмір М.
-довжина 64
- плечі 37
- пог 46
- рукав 62

Склад:
100% merino wool

Callaway - вузькоспрямована торгова марка, що створює одяг, взуття, аксесуари для любителів гольфу, а також для шанувальників відмінної якості та високого комфорту. Цей бренд трохи відрізняється від існуючих нині компаній у галузі модної промисловості, так має зовсім іншу мету — спростити життя гравця в гольф, зробити його яскравішим, стильнішим, а головне комфортним. З такими завданнями компанія Callaway справляється дуже успішно.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Вовна

Схожі товари