Всі категорії
Додати товар

Ідеальна високої якості вовняна кофта шведського дизайнерського преміум бренду filippa k

349 грн
Опис

Ідеальна високої якості вовняна кофта шведського дизайнерського преміум бренду Filippa K. Абсолютно нова, сток.
Лаконічна модель подовженого крою, з довгим рукавом та V-подібним вирізом горловини.Модель пошита з тканини складом з 100% вовни мериноса, що робить виріб натуральним та приємним до тіла.
Мериносова пряжа – це пряжа, яку отримують з вовни спеціально виведених тонкорунних овець, породи меринос, що мають особливо тонку вовну. Меринос порода овець, яку розводять у горах Австралії та Нової Зеландії З усіх видів овечої вовни найтонше волосся має саме шерсть мериноса. Речі з мериносової вовни можна вважати найбільш теплими. Пряжа з шерсті мериноса м'яка, еластична, шовковиста на дотик, дуже комфортна, вона відмінно гріє і дихає.Мериносова пряжа – популярна, улюблена та відома по всьому світу. Вовна мериноса, дорожча багатьох видів вовни, оскільки має чудову якість, властивості, які йому притаманні, просто безцінні:
1. В одязі з мериносової пряжі зберігається оптимальний мікроклімат – самостійно регулюється процес теплообміну
2. Має антибактеріальні властивості, тому що містить ланолін і не викликає алергію
3. Легкість та висока міцність, еластичність, підвищена пружність, речі з мериносу довго служать, практично не зношуються.
4. І просто неймовірна властивість – пряжа відштовхує бруд та неприємні запахи, що довго зберігає чистоту. Тому вироби із мериносової пряжі не вимагають частого прання.
Ідеально буде пасувати як до класичних штанів, так і до джинсів.

РозмірМ.
-довжина 76
- плечі 38
- пог 46
- рукав 61

Склад:
100% merino wool

Filippa K (Філіппа К) - шведський дизайнерський бренд високоякісного одягу та аксесуарів для жінок та чоловіків.
В 27 років Філіпа Кнутсон разом з однодумцями заснувала маленький бренд Filippa K, який за короткий час з виробництва «на кухні» перетворився на одну з головних скандинавських торгових марок. Кнутссон стала першопрохідником у світі моди ще за роки до появи фешн-конкурентів. Дівчина досить швидко зрозуміла, що в магазинах не вистачає найпростіших, базових і водночас речей зі смаком. Цей мінімалізм став одним із головних правил багатьох шведських марок. Перше, що сподобалося стокгольмським модницям - джинси, що ідеально облягають від Filippa K. Незабаром до жіночих колекцій додалися і чоловічі - Filippa K Man.
Компанії знадобилося всього кілька років, щоб розроститися по всій Америці та Європі. Сьогодні Кнутссон можна з упевненістю назвати одним із найуспішніших дизайнерів Скандинавії. Незмінною для компанії залишається її первісна філософія: створення продуманих базових речей та аксесуарів, просочених вишуканим смаком та приречених бути модними завжди.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Матеріал:
Вовна
Сезон:

Схожі товари