Всі категорії
Додати товар

Актуальний якісний вовняний пуловер популярного німецького бренду joop!

300 грн
Опис

Актуальний якісний вовняний пуловер популярного німецького бренду JOOP!
Модель приталеного фасону, V-подібний виріз горловини.
Виріб виконаний з якісного матеріалу-100% мериносової вовни. Мериносова пряжа – це пряжа, яку отримують з вовни спеціально виведених тонкорунних овець, породи меринос, що мають особливо тонку вовну.Цю порду овець розводять у горах Австралії та Нової Зеландії З усіх видів овечої вовни найтонше волосся має саме вовна мериноса. Речі з мериносової вовни можна вважати найбільш теплими. Пряжа з вовни мериноса м'яка, еластична, шовковиста на дотик, дуже комфортна, вона відмінно гріє і дихає.
Такий базовий пуловер – обов'язковий елемент у жіночому гардеробі. Чудово поєднується з різними стилями. І, звичайно, він дуже м'який і зручний. Такий пуловер чудово підійде для ділового стилю, також для одягу на кожен день!

Розмір L.
-довжина 65
- плечі 42
-пог 50
-рукав 63

Cклад:
100% merino wool

Німецька марка Joop (Джуп) знаменита та популярна у всьому світі. Її продукція легко впізнається завдяки фірмовому стилю та неповторному дизайну. Ви тільки уявіть, у Німеччині знають та люблять цей лейбл близько 82% людей.
Кожна нова колекція бренду Joop несхожа на попередню — щось унікальне і неповторне. Жінки можуть підібрати собі вишукані сукні, трендові спідниці, лаконічні сорочки, стильні блейзери. Чоловіки ж зможуть підібрати собі елегантний піджак та штани, стильні джемпери, кардигани, футболки, джинси, кепки, ремені та багато іншого. Нещодавно компанія оголосила про збільшення асортименту, тому кожен бажаючий зможе знайти в асортименті щось особливе та унікальне для створення яскравих, оригінальних дизайнерських луків.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Вовна

Схожі товари