Всі категорії
Додати товар

Стильний светр/джемпер/пуловер/светрик white stuff. англія

550 грн
Опис

Стильний светр/джемпер/пуловер/светрик у бежево-коралових кольорах у смужку від відомого британського виробника одягу White Stuff. Елегантність, простота і зручність - саме ці слова найкраще описують продукцію White Stuff. Бренд був заснований у середині вісімдесятих років минулого століття друзями Джорджем Тревесом та Шоном Томасом. Молоді люди захоплювалися гірськими лижами, і дуже любили кататися на трасах французьких Альп. Так як хобі вимагало серйозних витрат, а постійного джерела доходу студенти не мали, вони вирішили відкрити власну справу. Накопичив трохи грошей, Джордж і Шон купили партію білих футболок і власноруч прикрасили їх принтами з гірськолижними мотивами. Крім отримання прибутку друзі мали ще одну благородну мету — вони прагнули популяризувати та підвищити престиж улюбленого виду спорту серед молодих людей. І це їм вдалося. Футболки були розкуплені за пару тижнів, і до наступної поїздки до Альп зібралася велика компанія з охочих стати на лижі. Натхненні успіхом, Джордж і Шон розширили асортимент, додавши до нього верхній одяг та аксесуари.
Як бренд, що спеціалізується на виробництві лижного екіпірування, White Stuff проіснував понад 15 років, проте на початку 2000-х років було ухвалено рішення "спуститися з гір" і зосередитися на завоюванні міської аудиторії. Сьогодні від славного лижного минулого White Stuff залишилися лише спогади, а асортимент бренду складається з чоловічого та жіночого одягу, взуття та аксесуарів у стилі casual. Компанія успішно розвивається, активно займається благодійністю, та володіє більш ніж 100 магазинами, розташованими по всій Великій Британії, у Німеччині та Данії.
Преміальна якість тканини 91% органічна бавовна 4 % кашеміру. Тканина міцна та щільна, дуже приємна до тіла.
Натомість органічна бавовна:
- Вирощується зі зменшеним використанням водних ресурсів;
- Вирощується з використанням тільки натуральних добрив
- Фарбується тільки безпечними для людини та навколишнього світу фарбами;
- Не вирощується з генетично модифікованого насіння.
Загалом органічна бавовна: більш м’яка на дотик, бо не містить твердих домішок, має високу міцність з тривалим терміном служби, краще пропускає повітря.

Светр класичного крою. Комірець круглий. Рукава принтовані в асиметричну смужку. По боках невеликі розрізи для кращої посадки по фігурі.
Светри з колірними блоками підходять для модних повсякденних образів - поєднувати їх можна з однотонними брюками, джинсами та простими по крою однотонними спідницями. Це та річ, яка ніколи не виходить з моди та стала постійним елементом гардероба сучасної модної жінки.
Ідеально підійде на розмір 12 UK або 40 EU.

Стан новий, без паперової етикетки, без дефектів.
Розміри:
довжина рукава від середини горловини 65 см
ширина рукава 13 см
груди 57 (114) см
довжина 63 см

В магазині ще багато унікальних речей, в тому числі від люксових брендів https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 40/L/48
Категорії:
Матеріал:
Принт:

Схожі товари