Всі категорії
Додати товар

Ірландський вовняний светр aran sweater market p s

1200 грн
Опис

Вовняний светр Aran Sweater Market p S, виробництво Ірландія, неймовірна якісна річ, светр щільний, вагомий, за рахунок складного шарового плетіння навіть важкуватий на відміну від звичних вовняних речей, вовна м'яка, приємна на дотик, не колеться, стан відмінний
довжина 54
пог 54 гарно тягнеться
рукав 55+17 плече ( лінія плеча спущена)
плечі 51

Ринок светрів Aran, який виник у самому центрі Аранських островів, з роками виріс і став найвідомішим місцем для покупок в’язаних речей і аксесуарів Aran в Ірландії.
Як ремесло, светр Aran продовжує захоплювати глядачів у всьому світі. Готовий светр Aran містить приблизно 100 000 ретельно складених стібків, на виконання яких у в’язальниці може знадобитися до шістдесяти днів. Він може містити будь-яку комбінацію стібків, залежно від конкретного візерунка. Кожен стібок має своє унікальне значення, історичну спадщину з життя острівної громади багато років тому.
Ринок светрів Aran, відомий по всій Ірландії та за її межами, пропонує найякісніші трикотажні вироби та аксесуари Aran у всіх кольорах і стилях, які тільки можна уявити. Це включає величезний асортимент ірландських вовняних светрів, кардиганів, жакетів і пальто для чоловіків і жінок, а також дитячий одяг, аксесуари, домашній одяг і автентичну вовну Aran Knitting. Ми також пропонуємо наш асортимент светрів, шарфів і пледів ClanAran з унікальними візерунками родини Аран і понад 500 ірландськими прізвищами.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Сірий
Розмір:
  • 36/S/44
Категорії:
Продавець
kuzirina
Womens_shopping
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари