Всі категорії
Додати товар

Blarney woolen mills жіночий светр/ кардиган l, в'язаний меринос, ірландія

700 грн
Опис

Товари пересилаю Укрпоштою або Новою поштою після оплати на картку.
Споконвічно ірландські светри» – це справа рук жінок Ірландії, вони не просто виконували свою домашню роботу, а вкладали у виріб все тепло і ніжність, як кажуть у народі, робили «з душею». Тобто, повсякденна річ завдяки незвичайному відношенню до неї, набувала «чарівний характер і стала відома на весь світ. Що ж чарівного є в цих светрах?
Вони в’язалися з вовни мериносной вівці. Хто захоплюється в’язанням, знає, що така вовна володіє унікальними здібностями, завдяки товщині волосини, яка прирівнюється 17 мікрон (для порівняння, товщина волосини людини — 800 мікрон). Тому, шерсть добре вбирає вологу, тобто 33% від власної ваги. Така особливість дає можливість людині не промокнути до ниточки, навіть в самий дощовий день. Крім цього, вовна забезпечує тепло в холодну пору і зберігає нормальну температуру тіла під час спеки. Їх відмінна риса – коси у вигляді аран (від назви Аранські острови, так як історія даних светрів почалася саме з цих островів).
Светр традиційного зеленого кольору, м'який і дуже теплий. Розмір указаний Л, але за рахунок крою моделі підійде як на більший так і на менший розмір.
Ог 55
Д.плеча 19
Д. рукава 50
Довжина 70

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
Категорії:
Матеріал:
Принт:
Абстракція
Продавець
naduha_17
naduha_17
Дніпро
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари