Всі категорії
Додати товар

Стильний вовняний светр оверсайз від coster conhagen, розмір

599 грн
Опис

"Coster Copenhagen — сімейний бренд, заснований 2012 року Піа Костер. Маючи понад 20-річний досвід роботи в індустрії моди, її бачення полягав у створенні бренда одягу для всіх жінок. Роблячи упор на комфорт і використовуючи м'які та гнучкі матеріали, ми гарантуємо вам ідеальну посадку, завдяки якій ви почуватиметеся вільно та комфортно".
«Жінка Coster — це жінка, яка любить яскравий одяг, дрібні деталі та піклується про високу якість. Тому вона дуже уважно ставиться до продуктів, які купує. Найчастіше вона одночасно трохи різка та жіночна, але водночас проста у своєму стилі, де для неї важливі посадка та комфорт». - Піа Костер
Цінова політика бренда на останньому фото.
Стильний вовняний (69%) светр красивого тісно-зеленого кольору. В'язане полотно тепле, приємне до тіла, трохи пухнасте (24% дають про себе знати))
Фасон добре видно на 4 фото. Оверсайз, сильно спущене плече, занижена пройма. Рукав широкий, 3/4. Комір не високий, суцільновив'язаний.
Заміри виробу в нерозтягнутому вигляді (тягнеться добре), см:
плечі 61 (спущене плече),
пахви (приблизно дорівнює НОГ) 57,
ПОТ 55,
НОС (Замір роблять на відстані 65 см від плечового шва, якщо річ коротша, то по краю виробу) 54,
довжина 61,
довжина рукава 32, від вирізу горловини 51.
Об'єми манекена, см:
плечі 40,
ОГ 97,
ОТ 77,
ОБ 100
Вирушаю Новою поштою або накладеним платежом (за умови оплати доставки в обидва кінці), або за передоплатою на карту Приват, Укріплого за передоплатою, Meest за передоплатою Продаю багато фірмових речей Airfield, Strenesse, Gerry Weber, Steilmann, Brax, Bonita, Basler, Frank Walder, Apanage, Olsen, Ulla Popken, Gardeur, Monari, Rabe, Guess, Hauber, Marks&Spencer, Concept K. Багато нових речей (з етикеткою) — можна на подарунок. Дивіться інші свої оголошення. Завдяки тому, що зазирнули:-)

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • 40/L/48
  • 38/M/46
  • 42/XL/50
Категорії:
Матеріал:
Поліестер Вовна Мохер

Схожі товари