Всі категорії
Додати товар

💖👍 якість! дуже теплий вовняний кардиган, подовжена кофта, светр,туніка

500 грн
Опис

РОЗУМНИЙ ТОРГ ПРИВЕДНУЄТЬСЯ 😊! ПОЖУЙСТА ПІШУЙТЕ, ВСЕГДА МОЖНА НАЙТИ КОМПРОМІСС 🤗!
Тепла Якісна Кофта-Кардиган! ШЕРСТ 💯%!Благодаря щільному фактурному в'язанню Кардиган Чудово тримає форму!Шерсть на дотик м'яка, НЕ кусається! Дуже Комфортна подовжена Модель, тому Ваша поперек і все, що до неї додається нижче, завжди буде в теплі 😉! Спокійний немазкий цвіт, сіро-Блакитний (Сизий)!Червоний Зимовий Орнамент! Має Свіжий та Ошатний вигляд! Застібається на ґудзики, кишень немає! Крий практично прямий, чудово драпірується під пояс! Підійде на розміри M,L, XL (46,48,50), залежно від бажаного результату, Вільно або в обтяжку! Орієнтуйтеся на заміри!Продається без пояса!
СКЛАД ВІДЕАЛЬНЕ!
ДИРОЧЕК, ЗАЦЕПОК, П'ЯТЕН І КАТИШОК НІ!ЗОНИ ЗОРУ, ПІДМІШОК І МАНЖЕТІВ БЕЗ ПОТЕРТОСТІВ!Вежа Абсолютно Чиста, Відпарена, Готова до Носки!
З задоволенням Відповіду на всі цікаві Вас питання, Вишлюю додаткові фото, задавайте Будь ласка всі питання до Покупки, Вік не Передбачений! Дивіться інші свої оголошення, Багато Красивих Якісних речей, під час купівлі кількох речей ГАРАНТОВАНА СКИДКА 🤗, ВІДПРЯВАННЯ ПІСЛЯ ОПЛАТИ НА КАРТУ! Зміцнюй щодня, крім неділя, Новою, якщо встигаю цього ж дня або наступного!
Одягнена на манекен розміру М, 46 з параметрами 92-74-98
Заміри в застебнутому положенні лежачи
Плечо+рукав 68
висота пройми 25
ширина в зоні пахв 50
ширина в зоні талії 47
ширина в зоні стегон 50
довжина по спинці 76

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Блакитний
Розмір:
  • 36/S/44
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Категорії:
Матеріал:

Схожі товари