Всі категорії
Додати товар

Светр moncler ciclista tricot knit wool sweater

12659 грн
Опис

Светр Moncler Ciclista Tricot Knit Wool Sweater – Представляємо вовняний светр Moncler – класичне, але сучасне доповнення до вашого гардероба, яке легко поєднує комфорт і стиль. Цей светр втілює суть позачасової розкоші. Виріб з високою горловиною, виготовлений із високоякісної чорної вовни та мохеру, випромінює стриману елегантність і вишукану майстерність. Логотип Moncler розміщений на лівому рукаві. Цей светр є універсальним елементом гардероба, який легко переходить від дня до ночі. Незалежно від того, чи збираєтеся ви вдягатися для урочистого випадку чи збираєтеся створити повсякденний, розслаблений образ, цей виріб бездоганно впишеться у ваш стиль. М’яка ізоляційна вовняна тканина забезпечує тепло і затишок, що робить її ідеальним вибором для холодних днів. Це ідеальний варіант для комфорту без шкоди для стилю.

ІСТОРІЯ БРЕНДУ MONCLER:
Moncler — це італійський бренд одягу, взуття та інших виробів, заснований в 1952 році Рене Рамільоном. Найбільш популярною продукцією бренду є куртки та спортивний одяг. Слово Moncler — це абревіатура назви міста Монестье-де-Клермон, розташованого у французьких Альпах.

У 2003 році бренд придбав італійський підприємець Ремо Руффіні. Флагманський магазин Moncler розташований на вулиці Фобур Сент-Оноре в Парижі. Назва бренду на честь альпійського міста не була випадковою. З самого початку, Moncler виробляла ватяні спальні мішки, дощовики та намети з телескопічною структурою та зовнішнім покриттям. Перші ватяні куртки виготовлялися для робітників і, головним чином, робилися для захисту від холоду. Робітники носили такі куртки поверх комбінезонів. Першим, хто оцінив високий потенціал бренду, був французький альпініст Ліонель Террай. У співпраці з Терраєм бренд запустив лінію одягу “Moncler pour Lionel Terray”: ватяні куртки (пуховики), комбінезони, рукавички, ультраміцні спальні мішки. Екстремальний захист від холоду у цих виробів робив їх придатним для найсуворіших кліматичних умов. Усі речі регулярно тестувалися під час експедицій та поступово покращувалися.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 36/S/44
Категорії:
Матеріал:
Поліамід Вовна Мохер
Продавець
221b
221b Store
Івано-Франківськ
0% виконаних замовлень
Був

Схожі товари