Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Кофтинка ковдра

1800 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип одягу: Худі

Кілька примірників у наявності

31 КОЛІР!
-Стильні та різноманітні візерунки друку: наші ковдри, які можна носити, мають унікальний друк і різноманітні візерунки, що відповідають кольорам, надруковані із зображень високої чіткості. Чудова технологія друку гарантує, що візерунки на поверхні толстовки з капюшоном не тьмяніють і не змінюють колір.
-Тепло і комфорт: ковдри на 17% довші за інші, що робить їх зручнішими в носінні. Це дозволяє легко заховати ноги в ковдру, а плюшева підкладка з шерпи зберігає тепло. Незалежно від того, чи ви вдома, дивитесь телевізор, працюєте за ноутбуком, у кемпінгу, відвідуєте спортивні змагання, концерти, гуляєте з домашніми тваринами чи виконуєте будь-яку іншу діяльність, це ніби гігантська хмара, яка обіймає вас, щоб зігріти.
-Надзвичайно безпечний матеріал: зовні велика ковдра з капюшоном виконана з легкого плюшу з мікрофлісу, а внутрішня підкладка має пухнасту та зручну шерпу. І ця толстовка з капюшоном пройшла сертифікацію OEKO-TEX, що означає, що вона не містить шкідливих речовин або хімікатів, що гарантує її високу якість, здоровість і відсутність алергії. Отже, ви можете використовувати його без побоювань, оскільки він безпечний для організму людини.
-Винятковий дизайн деталей: ковдра з капюшоном має цільну конструкцію. Величезна кишеня перед ковдрою з капюшоном є зручним місцем для зберігання пультів, мобільних телефонів тощо та зберігає руки в теплі. Місткий капюшон зберігає голову в теплі. Еластичні манжети захищають від вітру під час прогулянок на свіжому повітрі та запобігають сповзанню манжет під час приготування їжі. А велика конструкція забезпечує максимальну гнучкість для пересування.
-Найкращий подарунок для коханої людини: якщо ви думаєте надіслати коханій людині подарунок. Не вагайтеся. Затишна ковдра-толстовка — правильний вибір для вас. Ця ковдра з капюшоном стане ідеальним подарунком для родини, друзів і колег у особливі дні. Він ідеально підходить для ювілеїв, днів народження, Дня Матері, Дня Святого Валентина, Дня Подяки, Різдва тощо, даруючи їм нескінченне тепло та любов.
Можливий обмін.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Категорії:
Продавець
mariya2831566
mariya2831566
Була

Схожі товари