Всі категорії
Додати товар

Шикарна бавовняна футболка оверсайз з принтом японського бренду uniqlo

599 грн
Опис

Шикарна бавовняна футболка з принтом японського бренду Uniqlo в колаборації з Takashi Murakami & Billie Ellish.Ціна на оф. сайті 179$.Стан нової речі, сток.
Вільна футболка оверсайз ідеально підійде для весняних та літніх образів. Пряма футболка має округлий виріз горловини та не виділяє зону декольте. Подовжена форма рукавів та виробу в цілому віповідає за всі вимоги сучасного крою oversize. Базова комфортна футболка виконана з натурального матеріалу, що дихає, з 100% відсотком бавовни у складі. А це означає, що Ви будете почуватися комфортно протягом усього дня, навіть у спекотний літній день.Ви можете носити футболку навипуск або заправленою за пояс. Футболка поєднується з штанами та спідницями, джинсами.
Доповніть свій літній гардероб базовою футболкою з яскравим принтом, яка збереже актуальність на довгі роки.

Розмір М(оверсайз).
-довжина 70
- плечі 50
-пог 55

Склад:
100% бавовна

Історія бренду Uniqlo починається з заснування у 1949 році в Японії. Бренд Uniqlo спочатку був невеликим підрозділом великого японського магазину роздрібного одягу для чоловіків. Саме в 1980-і роки – період величезних економічних успіхів та швидкого зростання в Японії – компанія переросла в її нинішню форму, назвавши себе Uniqlo як відмінне поєднання унікального одягу та стилю. Сьогодні Uniqlo є найбільшим у Японії виробником модного одягу, займаючи простір на японському ринку одягу, який поділяє GAP, Macy's та багато інших на міжнародному рівні.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
  • 42/XL/50
Сезон:
Матеріал:

Схожі товари