Всі категорії
Додати товар

427.оригінального дизайну якісна майка іспанського бренду desigual

249 грн
Опис

Оригінального дизайну якісна майка іспанського бренду Desigual. Стан нової речі, сток.
Ця коммфортна майка в яскравий принт- справжнє втілення ніжності та жіночності. Виготовлена з високоякісного матеріалу, вона забезпечує максимальну м'якість та приємність до тіла. Глибокий виріз горловини та манжета по низу виробу з зав'язкою - це вибір для тих, хто цінує елегантність та вишуканість.
Така маєчка підкоеслить вашу ніжність і романтичність, роблячи образ більш привабливішим і незабутнім.

Розмір М.
-довжина 63
-пог 44

Склад:
75% поліестер
25% віскоза

Desigual - іспанська марка одягу, яка відома своєю оригінальністю та неординарністю у всьому світі. Одяг Desigual - на любителя, але навряд чи буяння фарб і яскравість залишать байдужим будь-кого. Кожна колекція Desigual це щось нове, особливе, неповторне. Відмінні риси цієї марки: яскраві принти, орнаменти, візерунки загалом оригінальність і креативність у всіх її проявах.
Desigual емоційний бренд, що базується на щасті та позитиві. Одяг від Desigual повністю відповідає девізу компанії і є справді яскравим! Розрахований одяг у здебільшого на молодь і насправді це яскравий стиль casual. Ціни на одяг відповідають середньому рівню. Чоловіча та жіноча та дитяча колекція Desigual по-справжньому яскрава та ідеально підійде для тих людей, які хочуть виділятися з натовпу. Особливістю бренду є оригінальні поєднання тканин та фактур! Колекції – це пошук нових ідей. Створення паралельного світу, позбавленого нудних та сірих буднів, освітленого сліпучим сонячним світлом! Цікаво, що речі Desigual легко впізнати. Вони відрізняються наявністю різноманітних візерунків та орнаментів, ручної вишивки, авторських аплікацій та колажів, а деякі моделі здивують акварельним розписом.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
Сезон:
Матеріал:
Віскоза Поліестер

Схожі товари