Всі категорії
Додати товар

Стильна майка /топ від guess. оригінал

300 грн
Опис

Стильна майка /топ ніжного коралового кольору від відомого американського модного бреду від Guess. GUESS — це американський бренд одягу, який спеціалізується на виготовленні одягу для жінок та чоловіків, а також взуття, аксесуарів та парфумерної лінії. Сьогодні бренд GUESS є однією з найбільш успішних сучасних джинсових компаній з виготовлення одягу. Одяг GUESS розрахований на молодь, зокрема дівчат, які обожнюють одягатись красиво та яскраво. Дівчина в одязі цього бренду стильна, яскрава, надає перевагу сукні, яка підкреслює силует, чи ультрасучасним джинсам, які увиразнюють переваги її фігури. Весь образ "дівчина GUESS" підкреслює аксесуарами, які оздоблені декором та металічними елементами. G by GUESS - це молодіжна лінія світового лідера стильного та яскравого одягу, взуття, сумок та аксесуарів GUESS. У ній представлені жіночі та чоловічі вироби з широким асортиментом та різновидами у кожній категорії. Весь асортимент бренду Guess характеризується високою якістю. Також, при виготовленні одягу виробник використовує хороші лекала, що дозволяє одягу гарно сидіти на вашій фігурі.
Чудова якість тканини 48% бавовна. Тканина міцна та щільна, не мнеться та добре тримає форму. Футболка гарно тягнеться, але при цьому не деформується.
Традиційна довга жіноча майка. Позаду характерні для Guess золотаві ангельські крила. Спереду на грудях напис Guess та приклеєні невеликі стрази. Ідеально буде поєднуватися з джинсами, шортами, легінсами. Добре сідає на розмір 16 UK або 44 EU.

Стан нової, без паперової етикетки, без дефектів
Розміри:
груди 45 (90) см
загальна довжина 70 см

В магазині ще багато унікальних речей https://shafa.ua/uk/member/nngoncharova.
Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Кораловий
Розмір:
  • 44/XXL/52
Сезон:
Матеріал:
Принт:
Абстракція

Схожі товари