Всі категорії
Додати товар

Antonino philosophy повітряна шифонова коралова червона майка, топ, безрукавка на бретелях

120 грн
Опис

Легка, м'яка, струменяста шифонова майка на тонких бретелях від Antonino Philosophy.
*Модель — показана на фото, дуже правильний і вдалий крій!! нагрудні виточки забезпечують чудову посадку на фігурі, регульовані бретелі, злегка розкльошена донизу, що надає жіночності.
*Кольор кораловий, жовтогарячий або яскраво-червоний, там виявляється дуже тонка різниця, колір дуже красивий, але фотографуватися не хоче ((((
*Склад: 100% polyester/поліестер, шифон.
Шифон — це дуже тонкий прозорий матеріал, який виходить за допомогою крепового переплетення тонких шовкових або синтетичних волокон. Раніше ця тканина вважалася розкішною. Тканина дуже легка, практично невагома, струмлива та приємна на дотик тканина, що приковує погляди, має літальну структуру, широко використовується під час пошиття жіночого одягу.
*Розмір вказаний 14, дивіться заміри: довжина максимальна з бретелями = 60 см, можна укоротити регульованими бретелями, пахви ПоГ — 53 см + виточки, по низу = 57 см.
*Сстанання близько до нового, ідеальне. Легкість цього топа перевершує всі очікування! Чудовий варіант для легкого літнього лука, а також під жакети, піджаки, кардигани.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Кораловий
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 40/L/48
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Поліестер

Схожі товари