Всі категорії
Додати товар

Нова з біркою яскрава віскозна майка модного німецького бренду debenhams

198 грн
Опис

Яскрава віскозна майка модного німецького бренду Debenhams. Нова, з біркою.
Модель прямого крою, з круглим вирізом горловини.Оригінально доповнена драпіруванням по низу виробу з боків. На грудях виріб з кишенькою. Виконана з натуральної ,якісної віскозної, еластичної тканини, дуже приємною і м'якою на дотик і до тіла,з красивим шовковим блиском.
Ця модель має зручнийдизайн, завдяки якому вона підкреслить почуття стилю та відмінний смак своєї власниці.

Розмір L.
-довжина 62
-пог 48

Склад:
95% віскоза
5% еластан

Debenhams – це провідний міжнародний, багатопрофільний модний бренд в Англії. У його фірмових магазинах по всьому світу представлено продукцію як власних марок, так і інших відомих лейблів. На сьогоднішній день продукція марки є у понад 240 магазинах у 30 різних країнах світу. В Англії бренд поглинув понад десяту частку ринку чоловічого та жіночого одягу. Debenhams зайняв почесне одинадцяте місце за обсягом продукції, що продається.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Кораловий
Розмір:
  • 40/L/48
  • 38/M/46
Сезон:
Матеріал:
Віскоза Еластан

Схожі товари