Всі категорії
Додати товар

Сексапільне стильне боді британської марки стильного одягу rare london

369 грн
Опис

Сексапільне стильне боді британської марки стильного одягу Rare London. Стан нової речі,сток.
Сучасний крій, сексапільність та більш ніж відмінні ціни – головні переваги вбрання від бренду Rare London.
Модель без рукава, з коміром-стійкою та довгою блискавкою по спинці. Дуже ніжна, приємна, еластична тканина допоможе створити стрункий та привабливий силует.
У такому привабливому боді будь-яка красуня почуватиметься королевою, якою дозволено бути різною, сексуальною та чарівною. Таке яскраве перетворення справить незабутнє враження на коханого чоловіка. У будь-якій ситуації жінка почуватиметься впевнено і невимушено, чи то прогулянка з друзями, чи світський раут.

Розмір М.
-довжина 76
- пог 30+ до 45 тягнеться

Склад:
97% поліестер
3% еластан

Rare London — британська марка стильного одягу, що надихає. Більше 15 років бренд добре відомий у світі молодіжної моди та користується шаленою популярністю серед молодих дівчат. Основні вироби марки - всілякі сукні: гламурні міні-сукні з блискітками і без, вечірні вбрання з паєтками або делікатним мереживом, а також туніки, топи, спідниці, штани з люрексом, комбінезони та модна молодіжна біжутерія.
Бренд виник як невелике сімейне ательє у 1999 році. Спочатку марка не мала власної роздрібної мережі, тому реалізація речей здійснювалася через центральні лондонський та ліверпульський універмаги. 2002 року колекція лейблу потрапила на прилавки магазину TopShop.
Ця подія стала знаковою в історії бренду та посприяла впізнаваності серед дівчачої аудиторії. Легкість моделей, відсилання до гардеробів британських селебрітіс та багато неординарних деталей швидко привернули увагу юних модниць Європи. Так що незабаром одяг Rare London став лінією, що найбільше продається в магазинах ТопШоп.
Дизайн виробів є альянсом ультрамодних акцентів з подіумів fashion-індустрії. Під час пошиття модельєри бренду вміло поєднують синтетичні тканини, мережива, красиві принти, асиметричні елементи, стрази, пір'я, фурнітуру, сміливі кольори. Від речей віє особливим шармом і безпосередністю.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 38/M/46
Матеріал:
Поліестер Еластан

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?