Всі категорії
Додати товар

Дихаюча стрічка для підтяжки грудей refun уцінка

300 грн
Опис

Уцінка(пошкоджена картонна упаковка)

Про цей предмет

- Якісний матеріал і міцний клей: тейп виготовлений з антиалергічного органічного клею, який складається з 95% бавовни і 5% еластану. Гіпоалергенний, м'який і зручний. Шпалери REFUN-Boob зручні для шкіри, але дуже підтримують і їх можна легко видалити. А стрічка для грудей має чудову адгезію та фіксацію, вона може утримувати груди та не відпадає легко. Це доказ танцю, не хвилюйтеся, що він вийде на танцполі
- Повітропроникний і захищений від поту: наш зміцнювальний ремінь на грудях не послабиться або не послабиться через потовиділення або рух. Наша стрічка для зміцнення грудей пропускає повітря та забезпечує комфорт у будь-який час. Уникайте незручних лямок і відпустіть своє тіло, зберігаючи одяг і груди на місці. Поради: ремінь також можна прикріпити до підборів або взуття, щоб уникнути незручного тертя!
- Природний і невидимий аспект підтяжки: бюстгальтер REFUN, що зміцнює груди, допомагає підняти груди. Оскільки він забезпечує міцну фіксацію протягом більше 8 годин, ви можете вільно розрізати та обрізати бюстгальтер, щоб досягти непомітної, природної форми на всі випадки життя, контурів і необхідної впевненості. Ідеальні рішення для топів, блузок, бюстьє, гантелей, глибоких і весільних суконь.
- Підходить для розмірів і форм AE. Ідеально підходить для суконь без спинки, футболок, топів без спинки, весільних суконь, спортивних костюмів і купальників. Доступні три різні кольори, будь ласка, виберіть відповідно до ваших потреб. Підходить для чашечок розміру AE, бретелька бюстгальтера піднімає та піднімає навіть найважчі груди, щоб отримати бажану форму грудей.
- Вміст коробки: 1 рулон нагрудних смужок, 2 силіконові захисні ковпачки для грудей, 2 тестові накладки, 1 інструкція до тест-смужки та картка гарантії якості. 2 силіконові чохли для щіток можна використовувати до 25 разів (вимийте водою з м'яким милом, а потім висушіть на повітрі) і служать для захисту. Чутливість шкіри у кожної людини різна. Не забудьте зробити простий тест на шкірну алергію перед використанням.

* * *

Опис продукту

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Бавовна

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?