Всі категорії
Додати товар

Еротичний костюм зайчика

959 грн
Опис

Еротичний костюм зайчика JSY Чарівна Сільві спокусливо підкреслює фігуру й залишає простір для фантазій. Ніжний вертикальний візерунок боді візуально робить фігуру більш стрункою. Стильне жабо з краваткою-метеликом акцентують всю увагу на грудях, а пишні вставки на стегнах допомагають створити жіночний силует, візуально зменшуючи талію. Верх боді оголює плечі та частину спинки, розкриваючи витончену красу рук та плечей. Додаткові аксесуари у вигляді призовно стирчачих вушок і мініатюрного пухнастого хвостика допомагають налаштуватися на грайливий лад. Класичні панчохи в дрібну сіточку посилюють привабливість жіночих ніжок, а рукавички з відкритими пальчиками залишають долоні вільними для ніжних пестощів. Костюм стане ідеальним варіантом для особливого вечора або для тематичної фотосесії. Еротичний костюм зроблений із якісних і приємних до тіла матеріалів, не стискує рухів і буде сидіти по фігурі ідеально.

Еротичний костюм зайчика JSY Чарівна Сільві — це:

чорно-біле боді з вертикальним візерунком, елегантним жабо, блискучим бантиком та грайливим хвостиком;

надійна застібка на комірі у вигляді металевих кнопок;

еластична тканина забезпечує ідеальну посадку по фігурі;

акуратний обруч з вушками, прикрашеними паєтками;

гіпюрові напіврукавички з подвійним мереживом;

чорні панчохи в дрібну сіточку на м’якій резинці.

Якщо ви в пошуку особливого образу, у якому ви легко можете спокусити навіть найстійкішого чоловіка та отримати незабутні враження від еротичних рольових ігор, тоді рекомендуємо купити еротичний костюм зайчика.

Розмір One Size: об’єм грудей — від 87 до 98 см, об’єм талії — від 74 до 85 см, об’єм стегон — від 91 до 102 см, висота вушок — 22,5 см.

Склад: поліамід — 92 %; еластан — 8 %.

Догляд: ручне прання.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
metco13
metco13
Супер-продавець
Дніпро
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари