Всі категорії
Додати товар

Атласний еротичний костюм покоївки

1499 грн -15% 1279 грн
Опис

Виконаний атласний еротичний костюм покоївки Obsessive Maid set з м’якого легкого матеріалу. Чорний топ, що прикриває груди, прикрашений легковажними білими рюшами. Тонкі бретелі можна регулювати під свій розмір. Шнурівка на спинці топа має розкішний вигляд і злегка нагадує корсет. Чорна атласна спідничка-фартух, прикрашена білими рюшами, лише злегка прикриває промежину й спокусливо оголює сідниці. Білий широкий атласний пояс зав’язується великим бантом ззаду. Маленькі чорні стринги помітні під час кожного руху. Мереживні біло-чорні манжети та обруч завершують образ і роблять його максимально схожим на оригінал.

Спробувати роль покоївки дуже просто: досить підібрати те вбрання, яке вам сподобається, і почати втілювати в життя найпотаємніші бажання. Можливо, покоївка у вашому виконанні — це боязка дівчина, яка влаштувалася працювати в багату сім'ю й боїться підняти погляд на красеня-сина господаря? А може, ви та покоївка, яка дуже любить секс і шукає легких зв’язків? Два зовсім різні сценарії, але такі цікаві та перспективні. А скільки ще можна придумати інших захопливих історій!

Комплект складається з топа, спідниці, стрингів, манжетів, обруча. Піпідастр до комплекту не входить.

Упакований атласний еротичний костюм покоївки Obsessive Maid set в стильну коробку, тому може стати чудовим подарунком на день народження або інше свято.
Розміри S/M, L/XL

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
metco13
metco13
Супер-продавець
Дніпро
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари