Всі категорії
Додати товар

Комплект зайчика

1399 грн
Опис

Миле боді глибокого чорного кольору виконане з м’якої та еластичної тканини, яка добре лягає на фігурі, а дизайн крою витягує силует. Ззаду та з боків це дрібна сітка з квітковим мереживом, а спереду — у вигляді великого серця вставка із чорної тканини, яка прикриває груди, звужується до зони бікіні та переходить у закриті трусики середньої посадки. На грудях і животі серце обшите білою мереживною облямівкою, а трусики — білою сітчастою баскою, над якою ззаду видніється пухнастий хвостик зайчика. Також увагу привертають три милі бантики на грудях. Бретелі регулюються, що дає змогу підігнати розмір під себе. Доповнять образ вбрання вушка зайчика, рукавички з дрібної мереживної сітки та білий мереживний чокер.

Еротичний костюм зайчика — це:

якісний матеріал;

еластична сітка з мереживом;

боді з бантиками;

регульовані бретелі;

сітчасті рукавички;

вушка зайчика;

білий хвостик;

чокер із білого мережива.

Дозвольте насолодитися собою своєму коханому партнеру, одягніть костюм зайчика від JSY, у якому рольова гра обіцяє бути гарячою і незабутньою.

Догляд. Щоб річ не втратила первісний вигляд, прати можна за температури не вище 30 °C вручну або на ручному, делікатному режимі пральної машини. Використовувати м’які очищувальні засоби без хлору в складі. Сушити в природному середовищі.

Розмір Plus Size: груди 104–118 см, талія 90–104 см, стегна 108–123 см.

До комплекту входить: боді, хвостик, вушка, чокер, рукавички.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
metco13
metco13
Супер-продавець
Дніпро
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари