Всі категорії
Додати товар

75a / uk12 стильний невидимий комплект бюстгальтер і трусики стрінги преміум-бренду esprit

830 грн
Опис

Женское нижнее белье производителя с мировым именем Esprit прославилось на весь мир своим СУПЕРКАЧЕСТВОМ!
Модели этой американской марки имеют непринужденные силуэты и изготавливаются из СУПЕРКАЧЕСТВЕННЫХ НАТУРАЛЬНЫХ материалов.

Изделия бренда Esprit отлично сидят, комфортны к телу, практичны и идеально вписываются в гардероб современной женщины, знающей себе цену, так как сочетаются со всеми предметами одежды.
Они продуманы до мелочей и создаются с огромной любовью, восхищением и уважением к женщине, идеально соответствуя всем ее потребностям!
Фірмове жіноча білизна Esprit - зразок СТИЛЮ та ЕЛЕГАНТНОСТІ. Оригінальна фірмова постільна білизна Esprit не залишить Вас байдужими! Пропоную НЕЙМОВІРНИЙ ВИСОКОЯКІСНИЙ СТИЛЬНИЙ РОЗКІШНИЙ комплект нижньої жіночої білизни бюстгальтер і трусики стрінги від американського ПРЕМІУМ-БРЕНДУ ESPRIT! Колекція Pleasant ave . Бюстгальтер з високоякісних формованих чашечками на кісточках модель Sexy padded. Розмір 75А / 34А. Згідно розмірній сітці виробника йде на ОГ 87-89см при обсязі під грудьми 73-77см. Бюстгальтер полномерный! Можна розглядати також як на не повну 75B. Нижче замерчики чашечки. Довжина поясу в спокійному стані 66,5 див. Виміри чашечки: Ширина чашечки від одного кінця кісточки до другого по прямій, включаючи товщину кісточки 14 см; ширина/глибина по тканині, без урахування товщини самої кісточки 16,5 см; висота/глибина по тканини до центру кісточки під прямим кутом 13,0 см ; довжина півкола кісточки 19,0 див. Трусики - модель Hipster string. Розмір UK 12 / EU 38. Заміри трусиків: Висота трусиків 20см, ширина в талії у вільному стані 35см, тягнеться до 49см. Колекція Pleasant ave - це білизна, з МЕГАСТИЛЬНОГО ВИСОКОЯКІСНОГО ВІЗЕРУНКОВОГО плоского ТЮЛЕВОГО МАТЕРІАЛУ і найбільш м'якої ПРИЄМНОЮ МІКРОФІБРИ , незамінного чорного кольору, яке є як би продовження Вас самих! Це ІДЕАЛЬНЕ НИЖНЯ БІЛИЗНА , про яку можна просто забути, дозволивши собі зосередитися на повсякденних так і на святкових пригоди! :) Характеристики: 📎 ІДЕАЛЬНО підходить для щоденного використання, ніде НЕ ТРЕ і НЕ ТИСНЕ! 📎 ЛЕГКЕ! ДИХАЮЧЕ! 📎 Бюстгальтер і трусики забезпечує ІДЕАЛЬНУ посадку! 📎Износостойкая и быстросохнущая, гладкое СУПЕРКАЧЕСТВЕННОЕ полотно !

📎 НЕВЕРОЯТНО СТИЛЬНЫЙ и КРАСИВЫЙ комплект!

📎 Комплект настолько УДОБЕН и НЕ ЗАМЕТЕН под одеждой , что Вы действительно забудете о НЕМ!)

Это бельё, которое НИКОГДА НЕ ЗАХОЧЕТСЯ СНИМАТЬ!!!

Комплект выглядит ОЧЕНЬ ДОРОГО и РОСКОШНО! Побалуйте себя этим ЭКСКЛЮЗИВНЫМ комплектом белья!

Абсолютно НОВЫЙ, со всеми бирками и фирменными плечиками!

Стоимость комплекта 55,98 евро ( 1850грн)

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Бежевий
Розмір:
  • 75A
Матеріал:
Мікрофібра Поліестер

Схожі товари