Всі категорії
Додати товар

Пляжна туніка/накидка/парео з бахромою joe browns

300 грн
Опис

Пляжна туніка/накидка/парео з бахромою Joe Browns с принтом у вигляді різнобарвних пір'їнок та білою бахромою від відомого британського бренду. Цей бренд представляє одяг для тих, хто воліє стильно і модно одягатися, підкреслити свою індивідуальність і відчувати себе завжди та скрізь комфортно.
Вперше бренд Joe Browns виник у 1998 році. Глядачі та судді спочатку завмерли від подиву, а потім вибухнули бурхливими оплесками. Колекція підкорила Англію своїм незвичайно-фантазійним кроєм та буяння яскравих фарб.
Бренд Joe Browns – назвали англійським духом романтичного авантюризму.
Преміальна якість тканини 100 % віскоза, по якості навіть віскозний шовк. Тканина делікатна, міцна, щільна та легка. Тканина дуже приємна на дотик та нагадує шовк. бахрома та вставки з плетіння зроблені з акрилу, м'якого та цупкого матеріалу.
Насамперед туніка для пляжу – це актуальний елемент літнього гардероба. Красива туніка стане в пригоді не тільки на відпочинку біля моря, але і стане чудовою прикрасою образу на вечірці біля басейну або вечері в ресторані. Однотонний або різноколірний одяг цілком доречно виглядає у будь-якій ситуації. Достатньо вибрати великі намисто, браслети або сережки в етнічному стилі, і звичайна пляжна накидка перетворюється на ошатний вечірній сет. До нього добре підходять відкриті босоніжки з ремінцями, що обвивають ногу. І навіть прості сланці чи кольорові шльопанці не зіпсують стильний look.

Друге призначення пляжної туніки - зручний спосіб маскування для жінок які невпевнені у своїй фігурі. Щоб неідеальні форми, як вони вважають, не стали на заваді безтурботному відпочинку, логічно скористатися просторим одягом. У туніку зручно купатися і засмагати навіть у найлюдніших місцях, не соромлячись навколишніх.
Найбільш зручними та стильними стануть вироби з розкльошеними рукавами. Вони не сковуватимуть ваших рухів. У таких фасонах дуже популярний V-подібний виріз. Безтурботний вигляд додасть бахроми або шнурки з пензликами.
Добре сідає на розмір L або 16-18 UK або 44- 46 EU. Туніку можна носити як з купальником, так із шортами та штанами, в якості топа.

Стан чудовий, без дефектів
Розміри:
рукава реглан
довжина рукава 57 см
ширина рукава 24 см
груди 62 (124) см
ширина по низу 62 см

Доставка Укрпоштою або Новою поштою.
Попередня оплата на картку Монобанку
Обмін та повернення речей не передбачено

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 44/XXL/52
Матеріал:
Віскоза Бавовна
Принт:
З геометричним принтом

Схожі товари