Всі категорії
Додати товар

10-12 ексклюзивний розкішний роздільний купальник балконет із пушапом зі стразами, на чашку з

2500 грн -66% 850 грн
Опис

фірмовий шикарний купальник ніжного білого кольору з незрівнянними стразами у формі рептилії, плавний квітковий ніжний перехід! незрівнянне красиве поєднання!
ОРИГІНАЛЬНО, БЕЗУМНО КРАСІВО І ЗУМливо ОРИГІНАЛЬНО!
Розроблений із дуже м'якого, приємного на дотик і до тіла спеціального, якісного матеріалу анти хлор та антисолю, слугуватиме довго!
Ущільнені стійкі чашки форми балконет із нижнім опуклим пушапом акуратно підійдуть груди утворюючи пікантне, красиве, округле, спокусливе декольте! спинка продубльована додатково подвійною тканиною для кращої практичності, зручності та надійності, плоскі бічні стрижні підсилюють фіксацію, чудово тримається на тілі без бретельок, вони ж так само є знімними, регулюються за довжиною з можливістю згущувати та змінювати напрямки.
на чашку повний C (3й рр грудей), на обхват під грудьми від 70 до 85 см. Аналогічно йде на європейський рр бра 70д/75с/80в/85а-в/
плавки зручна та практична форма сліп, добре та комфортно сидять на тілі, майже не відчутні, оскільки в цій моделі шви заховані, повністю продубльовані м'якою підкладкою, рр М/10-12/38-40/наш — це 44-46/заміри — пояс 39/поб 41/посадка 23/
СТОК. новий

ВСІ КУПАЛЬНИКИ ФІРМЕННІ ТА ЯКОСТІВНІ!
НЕ ВИТРАТАЄТЬСЯ, НЕ ЛІЖАЄ, НЕ ТРИЯЮТЬ СВОЮ ВНІШНІЙ ДІД!
НОСЯЧЕНЬ ДОВГО!
дивіться всі інші товари. пропонуємо фірмову білизну та купальники світових європейських брендів!
також великий асортимент гаманців і картхолдерів із натуральної шкіри, сумки, косметички та поясні сумки.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 38/M/46
  • 40/L/48
Принт:
З квітковим принтом

Схожі товари