Всі категорії
Додати товар

16/хл/44 esmara новий чудовий злитий суцільний купальник з утяжкою анти хлор

3500 грн -58% 1500 грн
Опис

фірмовий купальник благородного елегантного шоколадного кольору з модним малюнком!
Спеціальна неймовірно м'яка, дуже якісна анти хлорова й антисолова тканина забезпечує приємний і ніжний комфорт під час плавання! довговічний дуже якісний матеріал! Універсальна модель! підійде як для пляжного сезону, так і для басейну.
Купальник добре та жіночно сидить на тілі! Має моделювальний ефект стрункого силуету! витончено, підкреслює талію! Приховує нерівності та зайві вигини. Повністю продубльований м'якою підкладкою. Зручна та практична X-подібна спинка забезпечує оптимальну та ідеальну посадку! дуже широкі 3 см, міцні, прошиті, зручні бретелі добре підтримують спину та дають змогу активно плавати та займатися аеробікою.
розмір 16/хл/44/ наш 50/заміри — НОГ 40,5/під грудьми 35/піт 34/спід 42/довжина від плеча 77/висота в центрі 58/
НОВИЙ в оригінальному пакованні та з етикеткою.

Звертаю вашу увагу! одяг і білизна Esmara. Crivit. livergy и тд. ВСЯ НОВА в оригінальних пакованнях і з етикетками з офіційних магазинів Німеччини! закупівка на пряму! Чоловічий одяг і взуття бренда H&M НОВА в оригінальних пакованнях з усіма картонними етикетками! Одяг НОВА навіть не був у пригоді! Всі картонні бирки є, паковання або коробки, також і наклейки на ластовицях, якщо це купальна колекція. Аксесуари — гаманці, сумки, картхолдери з натуральної шкіри, косметички, брелки тощо. ВСІ НОВІ.
Жодним чином НЕ належить до Стоку або Аутлета!!
Важливо! Продаю АБСОЛЮТНУ категорію речей! В опис усе докладно описано, на фото видно!

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 44/XXL/52

Схожі товари