Всі категорії
Додати товар

426.стильні плавки з сітчастими вставками успішного бренду із сша calvin klein

187 грн
Опис

Стильні плавки з сітчастими вставками успішного бренду із США Calvin Klein.Стан нової речі, сток.
Модель з широким еластичним поясом та низькою посадкою.З боків доповнені контрастною сітчастою вставкою. На напівпідкладці. Виконані з еластичного швидковисихаючого матеріалу-тканина стрейч.

Розмір L.
-пот 41+
-посадка 23

Склад:
92% поліестер
8% еластан

Calvin Klein – це глобальний бренд стилю життя, який демонструє сміливі, прогресивні ідеали та спокусливу естетику. Calvin Klein прагне схвилювати та надихнути свою аудиторію, використовуючи провокаційні образи та вражаючі малюнки, щоб запалити почуття.
Заснований у 1968 році Келвіном Кляйном та його діловим партнером Баррі Шварцем бренд, створив собі репутацію лідера американської моди завдяки чистому естетичному та інноваційному дизайну.
Продукція бренду неймовірно велика і складається з різних стилів, від дитячого одягу та білизни до стилю «мілітарі», штанів-наколінників та пальто-шинелі. Також компанія вважається першою, хто створив «унісекс», який став дуже популярним серед молодого покоління і не тільки. Це виявилося і в одязі, і в парфумерії.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Чорний
Розмір:
  • 40/L/48
Матеріал:
Поліестер Еластан

Схожі товари