Всі категорії
Додати товар

Наклейки на груди з пір'ям - діаметр самої наклейки 6см

222 грн
Опис

Стікіні на груди. Колір: рожевий. Розмір: діаметр самої наклейки 6см. Кількість: 1 пара. Цей оригінальний аксесуар допоможе вам урізноманітнити інтимне життя з хлопцем або чоловіком. Можливо, ви захочете станцювати для коханої відвертий танець або просто запалити його одним видом своєї грудей з наклейками з пензликами або блискучими стразами. Вибір за вами! Дуже заманливо виглядають пестис в комплекті з корсетом або бюстгальтером без чашок, закривають груди. Як доглядати за накладками на груди?

Чтобы этот аксессуар прослужил вам как можно дольше, соблюдайте ряд нехитрых правил:

Наклеивайте пэстис на идеально чистую кожу груди. Речь идет не столько о пыли или поте, сколько о различных косметических средствах для ухода за телом, например, кремах или лосьонах. Если кожу груди предварительно не очищать, наклейки быстро засорятся и будут непригодны к многоразовому использованию.
Снимайте пестис максимально осторожно. Внутреннюю поверхность использованных накладок промойте теплой водой, обсушите полотенцем и оберните в пищевую пленку.
Варто згадати і про протипоказання при використанні накладок на соски. Їх не так вже й багато: індивідуальна гіперчутливість до силікону, порушення пігментації або пошкодження шкіри грудей.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари