Всі категорії
Додати товар

80h бюстгальтер балконет freya

250 грн
Опис

Впевненість у своєму тілі починається зі спідньої білизни.
Freya Clothes Fearne Bra (модель 4091 Black) належить до категорії бюстгальтер — балконет і є частиною колекції Fearne. Цей бюстгальтер має ніжний квітковий принт у нижній частині чашок і миле мереживне оздоблення в горошок у верхній частині чашок, мереживо та чашки не тягнуться. На верхній частині чашок є зубчаста окантовка. Це чашка, що складається з двох частин, з вертикальними швами, які забезпечують чудове підіймання й підтримання бюстгальтера балконної форми. Цей бюстгальтер являє собою бюстгальтер без підкладки та доповнений глибшими кісточками для більшого захисту та широкими повністю регульованими бретелями.
Стан практично ідеальний. Тільки на мереживі на поясі під руками з обох боків розпустилося по одній петельці. На функціональність ніяк не впливає і під час носіння зовсім не видно. Показано на останній фото. Уся білизна випрана й оброблена парою. Може бути легкий залишковий запах оброблення.
Розмір 80H
Довжина бюстгальтера в розстебнутому стані = 76-107 см
Ширина чашки всередині = 30,5 см
Висота чашки посередині вертикально = 20 см
Довжина кісточок = 30,5 см

Дивіться інші свої оголошення — у наявності багато чудових речей! Є спідня білизна, взуття, брендові лляні речі (плаття, блузки, спідниці, штани, піджаки), багато фірмових колекційних іграшок (абсолютно реалістичні собаки різних порід і кішки). Записуйтеся на мій магазин, щоб бути в курсі обнов).
Повернення та обміну немає, робіть покупки задумано.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • 80H
Матеріал:
Нейлон Поліестер Еластан
Принт:
З квітковим принтом

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?