Всі категорії
Додати товар

Momcozy бамбуковий бюстгальтер для годування і зціджування 85c 85d 85е новий

500 грн
Опис

Momcozy бамбуковий бюстгальтер для годування і зціджування 85C 85D 85Е
Новий, з биркою

напівобхват під грудьми 38/44 см,
чашка висота по центру до застібки 18 см, ширина 24 см, дуже добре тягнеться

Тип тканини
92% бамбук, 8% спандекс

Суперкомфортно м'який: цей бюстгальтер для годування й зціджування без допомоги рук складається з 92% бамбука та 8% спандексу, що надає йому чудову м'якість і еластичність. Ви можете з комфортом носити цей бюстгальтер для зціджування впродовж усього дня в повсякденному житті. Він ніжно впливає на вашу шкіру, даючи змогу вам зосередитися на зціджуванні або годуванні дитини без жодного дискомфорту.

Доступ для годування і зціджування: завдяки двом різним застібкам ви можете одночасно зціджувати молоко та годувати грудьми. Ви можете почати зціджування, знявши однокрокову застібку для годування, і почати грудне вигодовування, знявши гачок із ременя. Ця зручна конструкція дає змогу легко переходити від зціджування до грудного вигодовування й до повсякденного використання бюстгальтера, позбавляючи вас потреби міняти бюстгальтер.

Інноваційний модернізований дизайн: Модернізований дизайн без допомоги рук дає змогу безпечно та зручно закріплювати пляшки та захисні пристосування. Цей бюстгальтер для зціджування без допомоги рук допоможе вам одночасно виконувати кілька завдань або насолоджуватися відпочинком під час зціджування. Стильний дизайн з V-подібним вирізом підходить для повсякденного вбрання, а покращена підтримка забезпечує красивішу форму.

Комфортний одяг на весь день: стильний дизайн з V-подібним вирізом підходить для повсякденного вбрання, а покращена підтримка забезпечує красивішу форму. Чи перебуваєте ви вдома, на роботі, чи в дорозі, оновлений бюстгальтер Bamboo Pumping Bra підійде вам. ідеальний вибір для будь-якої мами, що годує.

Сумісний з усіма молоковідсмоктувачами: підходить для всіх стандартних фланців і переносних електричних молоковідсмоктувачів, як-от Spectra, Momcozy, Medela, Elvie, Willow, Lansinoh, Philips Avent та інших. Ви можете легко інтегрувати молоковідсмоктувач, що віддає перевагу, для зручного й ефективного зціджування.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 85C
  • 85D
  • 85E
Матеріал:
Віскоза

Схожі товари