Всі категорії
Додати товар

Оригінал.стильний,фірмовий,якісний бюстгальтер для великих грудей fantasie-85f

550 грн
Опис

Оригінал.Стильний,фірмовий,якісний бюстгальтер для великих грудей fantasie-85f,стан нового. Стильний T-Shirt бюстгальтер для великих грудей Fantasie .Безшовні чашки залишаються невидимими навіть під тонкою одягом, а легка дихаюча прокладання всередині чашок надає грудям рівну гладку форму. Чашки дуже добре піднімають груди і трохи центрируют її – так бюст стає більш округлим і зміщується до центру. Fantasie (Фэнтези) – признанный эксперт в производстве красивого белья и стильных купальников для большой груди. Fantasie («Фэнтези») входит в международную группу компаний «Эведэн» (Freya/Фрея, Huit/Уит, Elomi/Эломи и Fauve/Фов). Фэнтези – это марка нижнего белья для истинных леди!
Модели "Fantasie" роскошны, элегантны и чувственны.
Важным аспектом является фасон белья, многолетний опыт и постоянное совершенствование моделей позволили достичь в этой области практически совершенства. Бренд Fantasie является настоящим экспертом в области создании красивого, удобного и качественного нижнего белья для представительниц прекрасного пола разных возрастных категорий. Эти купальники и белье одинаково хорошо смотрятся на молодых студентках и взрослых барышнях. Компания была основана в 1920 году в Бристоле (Великобритания).
Компанія спеціалізується на жіночу білизну і купальники з великим розміром чашки, від А до JJ. І жіноче білизна Fantasie завжди фантастично бездоганно! Майже за століття бренд набрав таку популярність, що його не обійшла увагою американська поп-діва Мадонна, наочно продемонструвавши під час виступу одну з моделей спідньої білизни Fantasie.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 85F

Схожі товари