Всі категорії
Додати товар

Бавовняні шкарпетки без гумки медичні 37-42 набір 5 пар. шкарпетки жіночі медичні без гумки

185 грн
Опис

Бавовняні шкарпетки без гумки медичні 37-42 набір 5 пар. Шкарпетки жіночі медичні з вільною гумкою

Код товару: 1820

Ціна за 5 пар шкарпеток.

Уточнити наявність конкретного кольору можна в менеджера під час підтвердження замовлення. Якщо клієнт не озвучив побажань дотику бажаного кольору, замовлення буде укомплектованим з огляду на актуальні кольори, які є в наявності на складі.

Розмір: 37-42

Состав: хлопок 90%, спандекс 5%, лайкра 5%

Кольори: сірі, чорні, рожеві, сині, блакитні, фіолетові, бузкові, гірчичні

Сезон: весна, літо, осінь

Чудово підходять для повсякденного використання, і незамінна річ для людей, у яких набрякають ноги, у разі варикозу та діабету. Носок і п'ята укріплені. Не перешкоджають мікроциркуляції та запобігають набрякам. Шкарпетки не мають гумки, тому є чудовим рішенням у разі схильності до набряклості ніг, варикозного розширення вен і діабету. Незамінні у разі проблеми набряклості ніг, варикозного розширення вен, травм, а також у разі  діабетичної нейропатії. Брак гумки сприяє вільній мікроциркуляції, запобігаючи у такий спосіб набрякам і усуваючи відчуття дискомфорту.  

Медичні шкарпетки, шкарпетки жіночі медичні, шкарпетки медичні жіночі, Жіночі медичні шкарпетки, шкарпетки медичні, шкарпетки жіночі з ослабленою гумкою, шкарпетки жіночі без гумки, шкарпетки жіночі медичні без гумки, шкарпетки без гумки медичні, Шкарпетки жіночі медичні з вільною гумкою, Жіночі медичні шкарпетки з бавовни, Медичні чоловічі шкарпетки, шкарпетки медичні чоловічі, шкарпетки без гумки, шкарпетки чоловічі з медичною гумкою, шкарпетки жіночі з медичною гумкою, шкарпетки без гумки жіночі шкарпетки без гумки чоловічі, Жіночі шкарпетки без гумки, Чоловічі шкарпетки без гумки, Шкарпетки без гумки, шкарпетки лонкаме, шкарпетки чоловічі без гумки, шкарпетки для діабетиків без гумки, Високі шкарпетки без гумки Медицинські, Шкарпетки з ослабленою гумкою, шкарпетки з ослабленою гумкою жіночі, шкарпетки з ослабленою гумкою чоловічі, Чоловічі шкарпетки з ослабленою гумкою, Жіночі шкарпетки з ослабленою гумкою, шкарпетки чоловічі з ослабленою гумкою, Шкарпетки антиварикозні, бавовняні шкарпетки, Бамбукові шкарпетки

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари