Всі категорії
Додати товар

Bridgedale жіночі комфортні шкарпетки середньої ваги з вовни мериноса 38-40

270 грн
Опис

Bridgedale жіночі комфортні шкарпетки середньої ваги з вовни мериноса розмір М на 38-40
Нові, без паковання.
Шкарпетки завдовжки до черевика для захисту на весь день і комфорту для шкіри. Розроблений для забезпечення сухого середовища для комфорту та здоров'я ніг.

Деталі

Жіночі шкарпетки завдовжки до черевика для одноденних туристів і трекерів, які ходять цілий рік. Hike Midweight Comfort забезпечує захист упродовж усього дня та комфорт, що прилягає до шкіри. Технологія Merino Comfort Fusion створює м'який, швидковисихний і міцний носок зі щільною підтримкою навколо стопи. Супереластична ребриста манжета забезпечує вільніше та необмежене прилягання до литки, даючи змогу носити її вгору або вниз. Розроблена система зональних накладок забезпечує додаткову підтримку та комфорт по всій устілці для довгих комфортних днів у горах. Плоский шов на носку мінімізує об'єм, який може спричинити подразнення в зоні пальців, а носок надійно утримується на місці завдяки спеціально розробленій жіночій посадці, еластичній арці та п'ятковій чашці тривимірної форми. Створений на основі лайкри® і оброблений за допомогою технології Thermo Fit, носок повертається до своєї первісної форми та розміру після кожного прання.

Функції

Комфортна посадка

Жіноча посадка

Керування вологістю

ТермоФіт

Плоский шов на миску

Вентиляція над ногами

Шокорізони

Y-подібна п'ята

Комфортна посадка
Повсякденне в'язання дає змогу манжетам шкарпетки зручно облягати ікру або кісточку, залежно від моделі. Їх можна носити як вгору, так і вниз, і вони чудово підходять для людей із поганим кровообігом або діабетом. Ці шкарпетки найкраще підходять для щоденних прогулянок.

Середня вага
Midweight — це чудові, гнучкі шкарпетки, що забезпечують достатню амортизацію й захист для піших прогулянок і трекінгу впродовж усього дня.

Рейтинг тепла
3.5 з 5

Рейтинг амортизації 3.5 з 5

Із шкарпетками Hike почалася історія нашого бренда. Волокна FusionTech і дизайн Hike забезпечують «комфорт на весь день», амортизацію та вбирання тепла для всіх, хто перебуває на свіжому повітрі. Hike — це ідеальний вибір для людей, які шукають шкарпетки для прогулянок і подорожей, які можна носити в будь-яких умовах, крім найспекотніших або найхолодніших. Чи збираєтеся ви просто на прогулянку, чи в похід на цілий день, ці шкарпетки для вас.

Size  UK Europe USA CMS
Medium 5-6.5 38-40 6.5-8 23.0-25.0

Склад волокна
27% Мериносова вовна, 50% Coolmax®/поліестер, 22% Нейлон/поліамід, 1% LYCRA®/еластан

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 38
  • 38.5
  • 39
  • 39.5
  • 40
Матеріал:
Бавовна Поліестер Вовна
Сезон:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?