Всі категорії
Додати товар

В'язані шкарпетки - ажурні шкарпетки вінтаж - ідея для подарунка

640 грн
Опис

Ніжні мережива, тонка напіввовняна пряжа і елегантні трояндочки, вишиті в стилі рококо - ці шкарпетки сама ніжність, адже відчувати себе жіночно хочеться, навіть у складні часи. Все буде УкраЇна!

Ці чарівні шкарпетки з ажурною облямівкою надихають на щасливе, благополучне життя справжньої леді)). Красиві жіночі шкарпетки ручної роботи стануть чарівним подарунком для коханої дівчини, для мами, сестри, а також це буде незвичайний подарунок для дружини!

Матеріал: основна частина - мерінос тонка турецька півшерсть, верхня частина оздоблення - акрилова пряжа з еластаном.

Декор: вишивка у стилі рококо.

Розмір: 36-38

Якщо вам потрібні красиві шкарпетки для подарунка, то можу запропонувати ошайне пакування та оформлення.

Красиві шкарпетки, жіночі шкарпетки, подарунок дівчині, оригінальний подарунок, подарунок дружині, подарунок мамі, подарунок на день народження, подарунок сестрі, подарунок доньці, красиві шкарпетки, ажурні шкарпетки.
Осінь вже скоро і теплі шкарпетки в черевики або в'язані шкарпетки для дому цього року будуть особливо потрібні!!

Поспішайте вже зараз купити чоловічі вовняні шкарпетки, теплі жіночі нічки або в'язані тапки для дому, а також в'язані дитячі шкарпетки будь-яких розмірів. Пишіть мені - і я почну вже сьогодні в'язати вам шкарпетки за індивідуальними замовленнями (розмір, колір, склад пряжі і т.д.)
Купити в'язані шкарпетки в Україні. В'язані шкарпетки ручної роботи. Жіночі трикотажні шкарпетки. В'язані вовняні шкарпетки. Купити в'язані шкарпетки з натуральної вовни. Чоловічі трикотажні шкарпетки в Україні. Дитячі трикотажні шкарпетки. Товсті в'язані шкарпетки для дому. В'язані тапочки. Теплі шкарпетки купити. В'язані шкарпетки Київ.
Вязание BONAMI, Носки BONAMI, Митенки BONAMI
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Колір: Коричневий
Матеріал: Вовна
Колір: Жовтий
Вид виробу: Шкарпетки
Сезон: Всесезонний

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Коричневий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок