Всі категорії
Додати товар

Набір для подарунка - ніжні ажурні шкарпетки+брелок серце+магніт гномік

690 грн
Опис

Ошатні ажурні шкарпетки пов'язані з бавовняної пряжі та прикрашені мереживом ручної роботи. Чудовий подарунок для коханої! У комплект до шкарпеток я додала магнітик - милий гномик у в'язаній шапочці і в'язаний брелок у формі серця.

У мене ви зможете купити ніжний подарунок дівчині, оригінальний подарунок дівчині, подарунок на день народження, подарунок подрузі, милий подарунок, душевний подарунок, подарунок коханій, шкарпетки для подарунка, подарунковий набір ручної роботи.

Такий комплект стане оригінальним подарунком, адже вироби ручної роботи вирізняються не лише унікальністю, вони несуть у собі позитивну, творчу енергетику.

Матеріал: бавовняна пряжа італійського виробництва, елементи заготовок, намистини та бирка.

Розмір: 36-38

Купити в'язані носочки для подарунка з тих, що є в наявності або замовити ажурні жіночі шкарпетки необхідного розміру та кольору.
Пишіть мені - і я почну вже сьогодні в'язати вам шкарпетки за індивідуальними замовленнями (розмір, колір, склад пряжі і т.д.)

Вже зараз ви можете купити бавовняні шкарпетки, в'язані літні сумки, маленькі сумки для телефону, вишиті косметички та гаманці, чоловічі вовняні шкарпетки, теплі жіночі шкарпетки або в'язані тапки для дому, а також в'язані вироби для дітей.
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Колір: Білий
Матеріал: Бавовна
Вид виробу: Шкарпетки
Сезон: Всесезонний
Сезон: Літо

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари