Всі категорії
Додати товар

42/14/xl primadonna. коригувальні високі трусики класу люкс.

329 грн
Опис

Primadonna – легендарна марка класу люкс. PrimaDonna створена для елегантної, природного і впевненою в собі жінки. Чесна і безтурботна, вона любить розкіш і красу і користується всіма чудесами життя. Жінка PrimaDonna цікава і тепла, вона знає, чого вона хоче, і пред'являє найвищі вимоги. Вона знає, що її білизна є зручним і в той же час модним. PrimaDonna пропонує розкішне білизна і комфорт, який дозволяє їй виразити себе. Нижня білизна PrimaDonna має довгу і яскраву історію, великі стрибки у творчості і зміни в методи, стилі і структурі виробництва. Витоки бренду сходять до 1865 році, коли PrimaDonna була заснована в Німеччині. Бренд займався виробництвом корсетів і бюстгальтерів великих розмірів. Сучасна PrimaDonna пропонує повний асортимент нижньої білизни і робить ставку на комфорт, моду і розмірний ряд. PrimaDonna відома протягом 150 років своєю розкішшю нижньої білизни і користується нескінченним попитом. Нижнее бельё легендарной марки Prima Donna, в первую очередь порадует представительниц пышных форм и большой груди. На протяжении уже более одного столетия компания Prima Donna, официальная штаб-квартира которой находится в Бельгии, создаёт по - истине роскошное нижнее женское бельё класса люкс, от которого тяжелого оторвать глаз и невозможно не влюбиться. Безусловно, цена белье Primadonna, не из самых низких, но и этому есть своё объяснение.
Вашему вниманию предлагаются высокие корректирующие трусики Primadonna Perle
Модель называется Prima Donna Perle Hi Waist Control Brief
Коллекция Perle проста и элегантна. Perle - ваш лучший выбор, если вы ищете корректирующее нижнее белье: мягкий линии, бесшовная отделка и гладкие ткани. Высокие трусики Perle просты, универсальны, удобны и обеспечивают поддержку там, где это необходимо.
По верхнему краю есть силеконовые ленты , которые заставляют трусики не скользить и не катиться вниз. На трусиках боковые швы и сзади центральный шов. По низу края вырезов обметаны. Цвет: шампань.
Размер: 42/14/XL
Состояние НОВОЙ вещи. Коробочки нет. Не пропустите шикарное белье!
Ціна в інтернет магазині (55$) 1446 грн.посилання: https://www.google.com.ua/search?q=primadonna+056-2343&prmd=mivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj9x7uZ_cnbAhXRKFAKHU7zC7Aq_auieigc&biw=360&bih=559#imgrc=QWVOhUKJXOMQiM: Рекомендована прання: 30 градусів Склад: 58% Поліамід, 39% Еластан, 3% бавовна. Оплата на картку Приватбанку. Пересилаю НП і укрпоштою. Дивіться всі мої оголошення.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 42/XL/50
Модель:
Продавець
mariuka
mariuka
Супер-продавець
Київ
86% виконаних замовлень
Була

Схожі товари