Всі категорії
Додати товар

Пантолони бамбукові з мереживом від next 🌷 розмір 22 / наш 56 💥

150 грн
Опис

Пантолони бамбукові з мереживом від бренду Next 🌷
Розмір 22 / наш 56 💥

Тонкі панталони з бамбукового полотна, з легким ступенем корекції. Призначені запобігати натирання ніжок, а також вбирає зайву вологу . Навіть шовкова тканина може за відчуттями стояти на рівні з сучасним екологічним бамбуковим матеріалом. Ніжний гіпоалергенний матеріал незамінний у найтеплішу погоду чи заняттях фітнесом. Бамбук добре, охолоджує, зігріває та пропускає повітря. Відмінну повітропроникність шортиків гарантує його мікроструктура волокон.
При виготовленні бамбукових панталонів не використовуються хімічні засоби, а полотно виготовляється з рослини бамбука за допомогою спеціальної технології.
Рекомендується для гарного догляду за бамбуковими шортиками, прати в машинці або вручну не вище 40°С. Також бамбукові шорти не потребують прасування або суші в сушарці.

Антибактеріальні властивості бамбукового полотна є його головною перевагою, вони запобігають розмноженню бактерій при потовиділенні та внаслідок неприємних запахів. Ця здатність надає лише комфорту під час носіння. Матеріал призначений для людей з ніжною та чутливою шкірою. Так як саму рослину вирощують на відміну від бавовни без застосування пестицидів або штучних добрив, які, в більшості випадків можуть викликати неприємні відчуття у вигляді алергії.
Нові , без паперові етикетки.
✅ Склад: 95% бамбукове волокно; 5%
еластан.
✅ Заміри : Пот 45 см ( тягнеться до 70 см ) , Поб 49 см + , посадка 32 см/ 42 см , довжина сбоку 50 см

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • 48/4XL/56
Матеріал:
Модель:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?