Всі категорії
Додати товар

В'язані жіночі тапочки - ідея для подарунка

370 грн
Опис

Хочете купити жіночі в'язані капці – ви знайшли ідеальний варіант!
Ціна вказана за 1 пару капців, при замовленні в коментарі вказуйте тапочки якого КОЛЬОРУ і якого РОЗМІРУ хочете купити ))

Розмір: 36-38, 37-39, 39-41
Колір: темно-зелений або вишневий

В'язані тапочки в іншому КОЛЬОРІ та РОЗМІРІ тут https://bonami.************************************************

Мої в'язані тапочки з плюшевої пряжі варті вашої уваги:
- вони неймовірно м'які та затишні
- зносостійкі, будуть тішити вас довгий час
- не вимагають спеціального догляду (звичайне прання не вище 30°C)
- не "сідати" при пранні
- не колятися і не дратують шкіру

В'язані домашні капці не тільки дуже затишні та милі. Вони набагато гігієнічніші за звичайні тапки, адже їх можна прати хоч щодня.

Розмір: 36-38, 37-39, 39-41
Колір: темно-зелений або вишневий

Такі чарівні капці стануть приємним подарунком для ваших коханих, адже кохання – це насамперед турбота! Я можу оформити в ошатну упаковку і надіслати відразу на адресу одержувача подарунка))

Дякую за приділений час! подивіться скільки всього цікавого я приготувала для вас у моєму магазині https://bonami.**********

також у мене ви можете купити: оригінальний подарунок для дівчини, подарунок мамі, на день закоханих, м'які тапочки, домашні тапочки, тапочки, в'язані слідки, теплі тапочки, жіночі шкарпетки, оригінальний
подарунок мамі, подарунок дівчині, оригінальний подарунок, цікавий подарунок, тапочки у подарунок, шкарпетки у подарунок
В'язані тапочки спицями. Капці ручної роботи. В'язані кімнатні капці. В'язані тапочки купити. В'язані тапочки для дому. В'язані тапочки як ідея для подарунка. В'язані тапочки хенд мейд. В'язані тапочки для подарунки. В'язані тапочки на замовлення. В'язані тапочки Україна.
трикотажні капці гачком і спицями.
в'язані шкарпетки купити, в'язані шкарпетки спицями з візерунком, в'язані шкарпетки спицями, в'язані шкарпетки шкарпетки, в'язані шкарпетки шкарпетки красиві, в'язані шкарпетки шкарпетки спицями, купити, купити в'язані шкарпетки ручної роботи.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Бордовий
Розмір:
  • Другой

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?