Всі категорії
Додати товар

Зігрій свою дівчину в комфорті: гарячі пропозиції на теплі піжами!

780 грн
Опис

Запрошуємо вас в світ затишку та комфорту з нашими найкращими жіночими піжамами! Насолоджуйтеся нічним сном, як ніколи раніше, завдяки нашим вишуканим та стильним моделям, створеним з великою увагою до деталей.

Чому варто вибрати наші піжами:
1. Найкращі матеріали: Ми використовуємо найкращі тканини, які легкі на дотик і м'які до шкіри, для того, щоб ви відчували себе комфортно кожної ночі.

2. Чудовий дизайн: Наші піжами вражають своєю елегантністю та стильністю. Ви можете вибрати з різноманітних кольорів, які підкреслять вашу індивідуальність.

3. Практичність: Наші жіночі піжами відмінно підходять як для нічного сну, так і для відпочинку вдома. Вони зручні і функціональні, ідеально підходять для вашого активного життя.

4. Відмінне якість і доступна ціна: Ми пропонуємо високу якість за доступною ціною, щоб кожна жінка могла насолоджуватися комфортом і стилем без зайвого напруження для свого гаманця.

Не втрачайте можливість зануритися в світ затишку та комфорту з нашими жіночими піжамами. Обирайте якість та стиль, обирайте наші піжами!

🪡Тканина турецька двостороння махра
📏Розмір 42-44, 46-48
🎨Колір молоко, смарагд, рожевий, блакитний

Дивіться інші мої оголошення,оновлення щодня!

Доставка:
відправки щодня,крім неділі
Нова , укр поштою оплата товару 100% карткою
післяплата новою поштою із мінімальною передоплатою 150 грн ( віднімається від ціни товару )

УМОВИ ОБМІНУ/ПОВЕРНЕННЯ

❗️Відмову оплачуємо МИ лише у випадку, якщо вона сталася з нашої вини (відправлено невірну модель, колір, брак, який виявлений на пошті).

❗️Повернення НЕМА ❗️❗️❗️

ОБМІН ТІЛЬКИ у разі браку (перевіряється ❗️ТІЛЬКИ❗️на пошті при отриманні). Прийшла додому, намагалася натягнути, порвала – це не брак. Якщо забирає чоловік (брат, друг і тд.) - Нехай перевіряє поштою на брак. Варіант: не було часу перевірити на брак – не підходить ❗️
Якщо виявлено брак - роблять відмову на ттн ❗️❗️❗️

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 42/XL/50
  • 44/XXL/52
  • 46/3XL/54
  • 48/4XL/56
Матеріал:

Схожі товари