Всі категорії
Додати товар

Унікальна жіночна сукня максі відомого англійського дизайнера david emanuel

440 грн
Опис

Унікальна жіночна сукня максі відомого англійського дизайнера David Emanuel. Стан нової речі, сток.
Витончена краса в роботах David Emanuel проглядається у сукнях максі. Саме такі моделі створюють досконалість жіночої фігури та елегантний зовнішній вигляд.
Сукня довжини максі. Оригінальний виріз горловини підкреслить вашу витончену шию. Яскравий акцент цієї сукні - драпірування-складка по лінії декольте, що розширюється до низу виробу та надає даному наряду вигадливої ​​родзинки. Сукня виготовлена з ніжної якісної тканини в яскравий принт.
Такий фасон сукні дозволяє коригувати фігуру, надає йому оригінальності, а образу - жіночності та романтичності.Однозначно у такому вбранні Вам не буде рівних: усі погляди оточуючих будуть прикуті до Вашої персони, а їхні очі прикуті до чарівного сяйва Вашого образу.

Розмір на виробу вказано 14.
-пог 43+
- талія та стегна - вільно
- загальна довжина 135

Склад:
100% поліестер

David Emanuel. - легендарний дизайнер, який створив весільну сукню для найгучнішого весілля минулого століття - принца Чарльза та Діани Френсіс Спенсер. Першою роботою дизайнера для Діани стала знаменита чорна сукня з оксамиту без бретельок, яку майбутня принцеса одягла на публічний захід після заручин у Goldsmith's Hall у березні 1981. Після приголомшливого успіху вбрання, Діана одразу визначилася з весільним дизайнером. Зараз на прохання монаршої родини весільну сукню переноситься з бутіка David Emanuel до музею Букінгемського палацу.

= Щоб не пропускати обновки, а вони в мене топові, підпишись і знатимеш, що одягти завтра. 💕
=📌 Оплата:100% на карту Приват.
=📌 Відправка:Нова пошта, Укрпошта(надсилання в день оплати або на інший день)
=Обміну та повернення немає! Тому, будь ласка, уточнюйте все заздалегідь, а також звіряйте свої параметри (одягу, який Ви носите) із вимірами, які вказані в описі товару.
= Дивіться інші оголошення! Багато якісних брендових речей за низькими цінами. Підписуйтесь! Оновлення товару майже щодня. Радий кожному покупцю. Виникнуть питання – з радістю відповім! Приємних покупок!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 42/XL/50
Матеріал:
Поліестер
Сезон:

Схожі товари